Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Beste parasols kopen

Als je op zoek bent naar een nieuwe parasol, kijk dan vooral eens op internet. Online is er een enorme keuze uit verschillende parasols. De prijzen zijn laag, en ze worden meestal gratis thuisgebracht.

Goedkoop online een parasol kopen

Hieronder vind je de beste winkels die parasols verkopen. Deze winkels hebben een groot aanbod in alle soorten parasols en geven vaak hoge kortingen.


Parasol keuzehulp

Zoek en vind zelf de voor jou beste parasol met de Parasol Keuzehulp van Bol.com. Deze keuzehulp vind je bij de hier boven genoemde parasol aanbiedingen van Bol.com.

Dat gaat snel en makkelijk. Vink al je wensen en eisen aan, en alleen de voor jou beste parasols blijven over. Ook kun je alle informatie en gebruikerservaringen lezen. Zo kun je heel eenvoudig de voor jou beste parasol tegen de laagste prijs selecteren.


De beste parasols uit de test

Wat is de beste parasol? Dat hangt van vele factoren af. Wat voor soort parasol zoek je? Hoe groot moet die parasol zijn? Gelukkig worden parasols in alle soorten en maten regelmatig getest. Kijk bij de beste parasols uit de test op TestResults.nl voor alle beste parasols uit deze tests.


Informatie en tips parasols

Tot slot vind je hieronder nog een selectie van handige informatie en tips die je van pas kunnen komen bij het kiezen en kopen van de beste parasol.


beste parasol kopenSoorten parasols

Zoals je hier boven kunt zien zijn er verschillende soorten parasols, en er zit heel wat verschil tussen die parasols. Een zweefparasol waarmee je je van je complete loungeset een schaduwplek maakt is een heel andere parasol dan een strandparasol die je mee neemt om ergens buitenshuis een plekje schaduw te creƫren.

Stokparasol

De klassieke parasol is de stokparasol. Dit is de parasol waarbij de stok precies in het midden zit. Deze stok wordt in een houder gestoken. Het grote nadeel van een stokparasol is die stok in het midden. Als hij direct boven een tafel wordt geplaatst moet er een gat in die tuintafel zitten waar de stok doorheen kan, en ook in andere opstellingen zit de stok eigenlijk altijd in de weg.

Kijk bij de bovenstaande beste parasols uit de test voor de beste stokparasol.

Zweefparasol

Daardoor wordt er bij loungesets en andere tuinsets meestal gebruik gemaakt van een zweefparasol. Bij een zweefparasol zit de stok niet in het midden maar naast de parasol. Zo heb je er veel minder last van. Bovendien kan de zweefparasol aan alle kanten van de stok gedraaid worden waardoor dit soort parasol een groot bereik heeft. Helaas is een zweefparasol wel minder goedkoop dan een stokparasol.

Ook de beste zweefparasol vind je bij de parasol test bovenaan.

Muurparasol

Helemaal geen last van een stok heb je bij de muurparasol. Deze wordt namelijk aan een muur of schutting bevestigd. Het nadeel is wel dat je deze parasol alleen op die plek kunt gebruiken.

Strandparasol

De strandparasol is een mobiele parasol. Deze parasol is niet alleen geschikt voor in de tuin of op het balkon maar ook om mee te nemen. Naar het strand, maar ook naar het park, bos, zwembad of ander recreatie gebied. Je hebt kleine strandparasols die mee in het openbaar vervoer of mee op de fiets kunnen maar ook grotere strandparasols waarvoor je echt wel een auto nodig hebt. 

Alle beste strandparasols vind je bovenaan bij de parasol test.


Samenvatting:
Bovenaan vind je aanbiedingen van de beste winkels om online goedkoop een goede parasol te kopen. Ook hebben we de beste parasols uit de test, een keuzehulp waarmee je je beste parasol kunt vinden en geven we tips en informatie over goede parasols in alle soorten.
 
Menu :