Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Tips en informatie grastrimmers

Een grastrimmer is elektrisch tuingereedschap waarmee je je gazon perfect kunt afwerken. Je gebruikt een grastrimmer niet voor het maaien van grote stukken gazon maar voor het netjes bijwerken van de grasranden en om plekken te maaien waar je met de grasmaaier niet bij komt. Bijvoorbeeld hoekjes tussen borders en tussen wortels van bomen. Andere benamingen voor een grastrimmer zijn kantenmaaier en strimmer.

Hier alle informatie over grastrimmers waaronder ook de goedkoopste winkels en de beste grastrimmers uit de test.

Belangrijke linksKies je beste grastrimmer

Er is een heel ruime keuze uit verschillende grastrimmers. In het overzicht alle grastrimmers vind je er meer dan 200! Allemaal grastrimmers die in Nederland te koop zijn, met handige selectiemogelijkheden om de voor jou beste grastrimmer tegen de laagste prijs te vinden en kopen.

Veel bekende fabrikanten maken goede grastrimmers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Gardena, Black & Decker, Wolf-Garten, Bosch en Makita, maar ook aan fabrikanten als Flymo, Skil, Einhell en Powerplus die aantrekkelijk geprijsde goede grastrimmers maken.

Dat trimmen van het gras gaat meestal met een snel ronddraaiende draad, maar soms ook met messen. Let vooral op de diameter, dat is de cirkel die door de trimmer in één beweging getrimd kan worden. Handige opties zijn een in lengte te verstellen steel (voor een ideale werkhouding) en een draaibare kop (zodat je beter bij plukjes gras kan).

Informatie grastrimmers

Hieronder vind je alle informatie en tips die je behulpzaam kunnen zijn bij het zoeken, vinden en kopen van de voor jou beste grastrimmer tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Beste grastrimmers, goede grastrimmer goedkoop kopen, beste grastrimmer test, goedkope grastrimmers.
Menu :