Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Beste tuinkussens kopen

Mooie tuinkussens zijn sfeerbepalend voor het uiterlijk en de uitstraling van je tuinset, tuinbank of tuinstoelen. Met mooie tuinkussens bepaal je in grote mate hoe je tuinmeubels er uit zien. Maar goede tuinkussens zijn niet alleen mooi, ze kunnen ook goed tegen weer, wind en slijtage. Hier kijken we naar de mooiste en beste tuinkussens en de beste winkels om tuinkussens goedkoop online te kopen.

De beste winkels voor tuinkussens

We beginnen met de beste winkels. Onderstaande winkels hebben het grootste en beste assortiment tuinkussens en bieden deze goede tuinkussens tegen de laagste prijzen aan.

Kies je beste tuinkussen

Ben je nog op zoek naar de mooiste en beste tuinkussens voor je tuinmeubels? Gebruik dan de tuinkussen keuzehulp van Bol.com. Met een overzicht van meer dan 3.000 tuinkussens waaruit je op alle manieren de voor jou beste tuinkussens kunt selecteren.

Dat selecteren kan onder andere op formaat, kleur, soort kussen, het materiaal van het tuinkussen, maar ook op het merk en de maximale verkoopprijs. Van ieder tuinkussen vind je alle informatie, foto's en vaak ook reviews en gebruikerservaringen. Zo kun je makkelijk het voor jou beste tuinkussen vinden.


Beste tuinkussens

Soorten tuinkussens

Bij de bovenstaande aanbiedingen en in de keuzehulp vind je alle soorten tuinkussen. Het meest bekend zijn de tuinkussens voor tuinstoelen en tuinkussens voor in de loungeset, maar je hebt bijvoorbeeld ook tuinkussens voor een tuinbank, tuinkussens voor een ligbed (deckchair) en zelfs tuinstoelen voor op pallets, in een schommelstoel of op een picknicktafel. Hierboven vind je ze allemaal!

De bekendste fabrikant van tuinkussens is Madison. Andere grote merken tuinkussens zijn Hartman, Kopu, In The Mood, Summerset en Variado.

Meer informatie en tips tuinkussens

Hieronder heb je nog wat handige tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van tuinkussens.

Loungekussens

Een goed tuinkussen staat gelijk aan loungen, maar met een loungekussen bedoelen we in dit geval een kussen voor in je loungeset. Met een nieuwe set loungekussens kun je je loungeset weer een heel nieuw fris uiterlijk geven. Er is veel keuze uit mooie tuinkussens voor in je loungeset. Kijk maar bij onderstaande loungeset kussens. 

Opbergen tuinkussens

Als je je tuinkussens lang mooi wilt houden kun je deze het best na gebruik weer opbergen. Zo blijven ze schoon en droog en gaan ze lang mee. Heb je weinig ruimte in de schuur voor je tuinkussens dan kun je de tuinkussens ook in een tuinkussen opbergbox bewaren. Of bewaar de tuinkussens samen met andere tuinaccessoires en het tuingereedschap in een tuinhuisje of tuinberging.

Meer tips

Onderwerpen:
Hierboven vind je alle informatie over tuinkussens. We hebben de aanbiedingen van de beste winkels waar je online tuinkussens goedkoop kunt kopen, met een enorme keuze uit alle mooie en goede tuinkussens. Ook hebben we tips voor het kiezen van je beste tuinkussens voor je loungeset of andere tuinmeubels, over het opbergen van tuinkussens en over de verschillende tuinkussen soorten.

Menu :