Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Beste tuinhuis of tuinhuisje kopen

Tuinhuizen heb je in vele soorten. Van een tuinkast of klein tuinhuisje voor tuingereedschap en tuinmeubelen tot een groot tuinhuis met veranda of een compleet chalet. Hieronder kijken we naar alle soorten tuinhuizen en de beste winkels om een tuinhuisje of tuinhuis goedkoop online te kopen.

De beste winkels voor een tuinhuisje

Bij onderstaande winkels kun je alle soorten tuinhuizen goedkoop online kopen. Met veel keuze uit tuinhuizen tegen aantrekkelijke prijzen.


Interflex tuinhuisje hout

Interflex tuinhuisje hout


Tips beste tuinhuis kopen

Wat voor tuinhuis zoek je? Een tuinhuisje of berging om je tuinspullen in op te bergen? Of een buitenkamer met veranda om bij mooi weer te relaxen? Of een kantoorruimte of gastenverblijf in de tuin? Hieronder de tips per verschillend soort tuinhuisje.

Tuinhuisje, hout

De tuinhuisjes van hout zijn het meest bekend. Dit zijn houten schuurtjes die in diverse maten verkrijgbaar zijn. Van kleine schuurtjes van hout waar je je grasmaaier, tuinkussens en tuingereedschap in kunt opbergen, tot grotere tuinhuisjes waarin je ook je fietsen kunt stallen en je tuinmeubelen in de winter kunt opslaan. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden.


Blokhut

De grootste houten tuinhuizen worden blokhutten genoemd. Zo'n blokhut kun je als schuur gebruiken, maar ook als tuinhuis om in te overnachten. Ook kun je er bijvoorbeeld een kantoortje in maken of de blokhut als B&B of trekkershut verhuren. Kijk hier onder voor zowel kleine eenvoudige blokhutten als grote luxe blokhutten.

Tuinhuisje, metaal

Tuinhuisjes zijn lang niet altijd van hout. Deze schuurtjes voor in de tuin kunnen bijvoorbeeld ook van metaal zijn. Metaal is sterk en weerbestendig. Ook metalen tuinhuisjes heb je in groot en klein formaat. Alle mogelijkheden, specificaties en prijzen vind je hier onder.

Tuinhuisje, kunststof

Ook zijn er tuinhuisjes van kunststof. Regenbestendig, makkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Hieronder vind je alle informatie over deze kunststof tuinhuisjes.Keter tuinhuisje kunststof

Tuinkasten, kunststof

Ook de kunststof schuurtjes heb je in vele formaten. Van een vrij grote kunststof schuur tot een kleine kunststof kast. Voorbeelden van deze kunststof kasten vind je hier onder.

Bergingen tuin en terras

Middelgrote tuinhuisjes worden ook wel tuinberging genoemd. Deze tuinbergingen of terrasbergingen bevinden zich qua formaat tussen een tuinkast en een schuur in.

Tuinkussenbox

In dit overzicht met tuinkasten, tuinhuisjes en bergingen willen we ook de tuinkussenbox nog even noemen. Een kussenbox is een halfhoge opslag waarin tuinkussens passen. Meestal van kunststof, maar steeds vaker van wicker zodat ze bij een loungeset passen. Hieronder vind je alle mogelijkheden met betrekking tot een tuinkussenbox.

Meer informatie

Samenvatting:
Hierboven vind je alle mogelijkheden voor opslag van je tuingereedschap, tuinmeubelen, buitenspeelgoed en tuinbenodigdheden. Dat kan in een schuurtje of tuinhuisje van hout, kunststof of metaal, maar ook in een blokhut, berging of tuinkussenbox. Je vindt hier boven alle mogelijkheden, aanbiedingen en tips, plus de beste winkels om een tuinhuisje of tuinhuis goedkoop te kopen.

Menu :