Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinhuisje hout. Aanbiedingen houten tuinhuisjes

Tuinhuisje hout. Aanbiedingen houten tuinhuisjes

Tuinhuisje hout

Tuinhuisjes heb je van hout, metaal en kunststof. Hier kijken we naar een houten tuinhuisje. Deze heb je in verschillende formaten, van een houten tuinkast of een houten schuurtje tot een complete blokhut van hout. Hier kijken naar de verschillende mogelijkheden als je een tuinhuis van hout wilt kopen.

Hieronder vind je een overzicht met ruim 100 van deze tuinhuisjes van hout met al hun specificaties, prijzen en foto's. Ook geven we hieronder de aanbiedingen van alternatieven zoals tuinhuisjes van metaal, tuinhuisjes van kunststof en aanbiedingen van blokhutten (dat zijn grote tuinhuizen van hout).


Een aantal voorbeelden van houten tuinhuizen vind je hier onder. Het gaat om tuinhuisjes in verschillende maten.

Klein tuinhuisje hout VidaXL

VidaXL is een grote leverancier van houten tuinhuisjes, zowel groot als klein. Het onderstaande VidaXl tuinhuis is een klein tuinhuisje van hout. Klein, maar groot genoeg voor het opbergen van je tuingereedschap, grasmaaier, tuinstoelen e.d.

Tuinhuisje hout VidaXLHet houten schuurtje is gemaakt van geïmpregneerd hout en het houten dak is bedekt met waterbestendig teerpapier. Hierdoor is dit houten tuinhuisje duurzaam en bestand tegen houtrot. Het houten tuinschuurtje is voorzien van een deur met slot en een raampje voor daglicht.

Dit houten tuinhuisje is te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen van houten tuinhuisjes.


Middelgroot tuinhuis hout: Interflex

Meer ruimte nodig voor al je spullen? Er zijn ook grotere tuinhuizen. Bijvoorbeeld onderstaand houten tuinhuis van Interflex.

Tuinhuis hout Interflex

In dit tuinhuis van hout kun je bijvoorbeeld ook je fietsen en grote tuinmeubelen stallen. Interflex is een kwaliteitsmerk dat tuinhuisjes maakt van hout van hoge kwaliteit. Dit houten tuinhuis is bijvoorbeeld gemaakt van Noord-Europees vurenhout van de fijnspar. Dit hout heeft een fijne structuur en de groeiringen zijn smal. Dit hout is het beste vurenhout dat je kunt krijgen.

Kijk voor de Interflex tuinhuisjes en andere goede schuurtjes van hout bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinhuisjes.

Groot tuinhuis hout: Interflex

Wil je meer dan alleen een houten schuurtje? Dan zijn er nog grotere (en luxere) tuinhuisjes. Deze houten tuinhuizen kun je als houten schuur voor opslag gebruiken, maar ook voor recreatie.

Interflex tuinhuis houtBovenstaand Interflex tuinhuis is bijvoorbeeld groot genoeg om in te overnachten. Of je kunt hem als kantoortje in de tuin zetten. De houten overkapping zorgt ervoor dat je voor dit houten tuinhuis ook droog kunt zitten.

Bij de aanbiedingen van houten blokhutten bovenaan kun je nog veel meer van dit soort houten huisjes vinden. Ook nog veel grotere en veel luxere tuinhuizen.

Kijk voor alle mogelijkheden, alle prijzen, alle maten en specificaties en heel veel foto's bij de bovenstaande aanbiedingen van de verschillende soorten tuinhuisjes.
Samenvatting:
Tuinhuisjes heb je van hout, metaal en kunststof. Hierboven kijken we naar tuinhuizen van hout. Je hebt grote houten tuinhuizen (blokhutten) en kleine tuinhuisjes van hout. Hierboven staan een paar voorbeelden van houten tuinhuisjes. Bij de aanbiedingen van tuinhuizen vind je honderden tuinhuisjes.

Menu :