Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Kunststof tuinkasten. Extra bergruimte met een tuinkast

Kunststof tuinkasten. Extra bergruimte met een tuinkast

 Kunststof tuinkast Keter


Te weinig ruimte in de schuur? Of geen goede opslagruimte om je spullen droog op te bergen? Met een waterdichte kunststof opbergkast die je buiten kunt plaatsen zorg je makkelijk voor goede extra ruimte voor je al spullen. Er zijn veel van deze goede tuinkasten te koop. Kies hier je beste tuinkast.


Al je spullen veilig in een tuinkast

Deze tuinkasten zijn gemaakt van kunststof en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor gebruik buiten is het belangrijk dat een kunststof kast geheel waterdicht is. Bij een goede tuinkast is dat het geval.

In het overzicht aanbiedingen tuinkasten vind je meer dan 150 tuinkasten. Er wordt wel geadviseerd deze kunststof kasten in een schuur, garage of onder een overkapping te plaatsen, maar een goede kunststof tuinkast kan tegen regen.


Keter kunststof tuinkast

Een tuinhuisje als grote tuinkast

In een goede tuinkast kun je klein tuingereedschap, tuinkussens en andere niet al te grote spullen kwijt. Voor het grotere werk, zoals een grasmaaier, een kruiwagen, tuinmeubelen, fietsen of step en groot buitenspeelgoed kun je ook kiezen voor een kunststof tuinhuisje, dat is ook een tuinkast, maar dan veel groter en ruimer!

Tuinhuis metaal Deuba

Tuinhuis metaal Deuba


Deze tuinhuisjes zijn er van metaal, kunststof en hout. De laatste worden ook vaak blokhut genoemd. Op de foto hierboven staat een metalen tuinhuis van DeubaFoto bovenaan: Kunststof tuinkasten Keter


Samenvatting:
In een kunststof tuinkast kun je kleinere tuinvoorwerpen zoals klein tuingereedschap, tuinkussens e.d. vochtvrij opbergen. Wil je groot gereedschap opbergen of heb je veel ruimte nodig? Kies van door een tuinhuisje.
Menu :