Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Aanbiedingen kunststof tuinhuisje

Aanbiedingen kunststof tuinhuisje

Aanbiedingen van ruim 150 tuinhuisjes van kunststof. Koop goedkoop een goede tuinkast, schuurtje of kunststof huisje voor in de tuin.

Kunststof tuinhuis Keter


Veel tuinhuisjes zijn van hout of metaal, maar er zijn ook heel goede kunststof tuinhuisjes. Een kunststof  tuinhuisje heeft als grote voordeel dat kunststof heel weerbestendig  en onderhoudsarm is en makkelijk is om schoon te maken.  Om het uiterlijk hoef je het ook niet te laten want een kunststof tuinhuis ziet er vaak heel leuk uit, eventueel in een houtlook.

Deze kunststof tuinhuizen zijn ook nog eens heel betaalbaar. Hieronder kijken we naar leuke kunststof tuinhuisjes. 

In het overzicht met aanbiedingen kunststof tuinhuisjes vind je meer dan 100 kunststof tuinhuizen tegen een lage prijs. Een aantal van deze tuinhuisjes van kunststof zie je hier onder.


Kunststof tuinhuisje Keter

Neem bijvoorbeeld onderstaand kunststof tuinhuis van Keter dat je ook  (geopend) op de foto bovenaan ziet afgebeeld. Een kunststof tuinhuis als deze biedt bijzonder veel ruimte.

Keter tuinhuisje / schuurtje kunststof

Keter tuinhuisje / schuurtje kunststof


Je kan in dit kunststof schuurtje / tuinhuisje je grasmaaier kwijt, de BBQ, fietsen, het speelgoed van de kinderen. In feite is het een completr kunststof schuur.

Doordat dit tuinhuisje van kunststof gemaakt is kan het prima tegen alle weersomstandigheden, het blijft mooi en door zijn neutrale uiterlijk misstaat dit kunststof schuurtje niet in de tuin.

Kijk voor alle kunststof tuinhuizen van Ketter bij de bovenstaande aanbiedingen van kunststof tuinhuisjes.

Rockford kunststof schuurtje

Daar kom je ook de kunststof tuinhuisjes van Rockford tegen. Hieronder zie je zo'n kunststof tuinberging. Deze beschikt over een dubbele openstaande deur zodat je fietsen makkelijk in het schuurtje naar binnen rijdt. 

Rockford schuurtje kunststof

Rockford schuurtje kunststofJe kan makkelijk rechtop in het kunststof tuinhuis staan, aan ventilatie is gedacht en via een raampje aan de zijkant komt er daglicht binnen.  Ook deze kunststof tuinhuisjes kom je bij de aanbiedingen tegen,

Kunststof tuinhuisje houtlook

Een mooi voorbeeld van een kunststof tuinhuisje met een houtlook is het onderstaande Keter tuinhuis. 

Keter tuinhuis kunststof houtlook

Kunststof tuinhuisje houtlook Keter


Door de houtkleur en het idee dat het tuinhuis uit latten is opgebouwd (wat niet zo is) geven het kunststof tuinhuisje een meer natuurlijk uitstraling dan een grijs tuinhuisje. Ook de groene tuinhuisjes van kunststof komen meer natuurlijk over.

Geen ruimte voor een tuinhuisje?

Heb je geen ruimte voor zo'n tuinhuisje? Dan kun je ook kiezen voor een kunststof tuinkast. Deze nemen minder ruimte in, maar bieden natuurlijk ook minder opslagruimte voor je buitenspullen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van tuinhuisjes vind je ruim 100 van dit soort tuinhuisjes om je tuinspullen, fietsen, tuinmeubelen, tuingereedschap e.d. in op te bergen.
Onderwerp:
Een kunststof tuinhuisje / kunststof schuurtje in de tuin is weerbestendig, onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken. Bovendien is een kunststof schuurtje een goedkoop tuinhuis. Je hebt grote kunststof tuinhuizen / schuurtjes en kleine kunststof tuinhuisjes / tuinkasten om als tuinberging te gebruiken.

Menu :