Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Leukste voedingshuisjes in de tuin

Leukste voedingshuisjes in de tuin


Wil je veel vogels in de tuin? Zorg dan voor voldoende voedsel in de tuin. Vooral in de winter komen de vogels daar massaal op af. Hier hebben we een selectie van de leukste voedselhuisjes voor vogels voor in de tuin.


De website TestResults.nl heeft een lijstje samengesteld met de beste voedselhuisjes voor tuinvogels in diverse vormen. Dat kunnen echte huisjes zijn, zoals de WildLife Garden Foderlada op de foto hierboven. In dit vrij grote vogelhuis kun je diverse soorten vogelvoer aanbrengen zoals vet, pinda's, zaden en brood.

Dat kan ook bij de nummer twee van de lijst, een voedingsstation dat een compleet ander uiterlijk heeft. Het is opvallend hoe groot de verschillen tussen al deze beste voedselhuisjes zijn, kijk maar in het overzicht met leukste voederhuisjes voor vogels.

Niet alle voedingshuisjes zijn om in de tuin zelf te zetten of te hangen, er is bijvoorbeeld ook een handig vogelhuisje dat je met zuignapjes aan het raam vast maakt. Zo heb je een goed zicht op alle vogels die komen eten.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor al deze beste en leukste voedingshuisjes voor vogels in de tuin.
Menu :