Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Houten tuinbanken

Houten tuinbanken


Hout is een mooi natuurlijk materiaal voor tuinmeubelen. Houten tuinmeubelen stralen iets uit. Dat geldt ook voor houten tuinbanken. Hier kijken we naar houten tuinbanken in verschillende stijlen.


Alle hier onder genoemde houten tuinbanken en al deze stijlen vind je terug in het overzicht aanbiedingen alle houten tuinbanken.


Steigerhouten tuinbank

Op de foto bovenaan zie je een steigerhouten tuinbank van Sanderswoodworks. Deze tuinbank komt inclusief vuil- en water-afstotende kussens. Je moet de steigerhouten tuinbank wel even in elkaar zetten en schuren. Een tuinbank voor de doe-het-zelver, maar wel een heel mooie steigerhouten tuinbank tegen een lage prijs.

Sanderswoodworks heeft ook bijbehorende steigerhouten stoelen in de collectie. Zie bovenstaande aanbiedingen.

Standaard houten tuinbankje

Voordelig, eenvoudig, maar ook leuk en praktisch. Dat is dit houten tuinbankje met metalen frame dat je bij de bovenstaande aanbiedingen onder andere onder de merknamen Tuinmeubelland, VidaXL en TecTake tegenkomt. Een echte allemans vriend!De prijzen van dit houten bankje liggen, afhankelijk van de aanbieder, tussen de 45 en 55 euro. Voor dat geld krijg je een prima en comfortabel tuinbankje van hout met een sterk metalen frame. Kijk voor de actuele laagste prijzen bij de bovenstaande aanbiedingen van houten tuinbanken.

Tuinbank van pallets

Heel wat minder standaard is deze tuinbank van pallets van het merk VidaXL. Achter deze nonchalante pallet-look gaat overigens wel een houten tuinbank schuil die is gemaakt van topkwaliteit hout, duurzaam, milieuvriendelijk en weerbestendig. Deze houten bank is supersterk en heeft nauwelijks onderhoud nodig.Leg een paar kussens in deze pallet-bank en je hebt een heel comfortabele hoekbank om lekker in te relaxen.

Kijk voor de actuele laagste prijs  bij de bovengenoemde aanbiedingen van houten tuinbanken.


Tuinbank grenenhout

Deze grenenhouten tuinbank (ook van VidaXL) zou je zo in het bos verwachten, met zijn mooie natuurlijke uitstraling. Het FSC-gecertificeerde geïmpregneerde grenenhout is stevig, rotbestendig en duurzaam.Niet alleen de rustieke uitstraling van dit tuinbankje van hout is aantrekkelijk, dat is ook de prijs van dit bankje. Je vind deze bij de aanbiedingen.

Houten tuinbank met gietijzer

Deze tuinbank van TecTake is een combinatie van gelakt hout, gietijzer en kunststof. De zijgedeelten, met de poten en zij-leuningen zijn van gietijzer. Ook de decoratieve rugleuning lijkt grotendeels van ijzer gemaakt, maar in werkelijkheid is dit kunststof.Vooral decoratief is dit houten bankje voor in de tuin erg sterk. Door zijn uitstraling staat deze prachtig bij de planten in je tuin.

Robuust houten bankje

Heel klassiek en robuust toont dit houten tuinbankje van Luxus. Ook deze houten tuinbank is milieuvriendelijk geïmpregneerd tegen houtrot en schimmels. Deze bank is net zo stevig als hij er uit ziet en zit bovendien heel aangenaam.


Tip: Geef dit houten bankje een verfje. Rustiek groen, of hip rood, en de houten tuinbank krijgt weer een heel andere uitstraling.

Kijk voor de prijzen van deze houten tuinbankjes en nog veel meer leuke houten tuinbanken bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer tuinmeubelen tips
Menu :