Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Bartafel sets voor buiten

Bartafel sets voor buiten

bartafel buiten bartafelset

De bartafel set voor in de tuin is een leuke variant op de dining set. Bij een bartafel set voor buiten zijn de stoelen of krukken en de tafel (de bar) een stuk hoger. Zo krijg je een bar idee die uitnodigt tot het gezellig borrelen op tuin en terras met vrienden.


Hier kijken we naar de verschillende mogelijkheden van deze bartafel sets voor op terras en in de tuin. Een totaaloverzicht van alle bartafel sets vind je op aanbiedingen alle bartafel sets voor buiten  Daar vind je ook alle lage winkelprijzen, maten en andere specificaties.

bartafel buiten

Rust bartafel met barkrukken


Hieronder kijken we naar een aantal van deze bartafel sets. Het betreft dus een combinatie van een tafel / bar en bijbehorende stoelen of krukken.

Barstoelen of barkrukken?

Bij een bartafel set horen dus barstoelen of barkrukken. Bij een echte bar horen natuurlijk barkrukken, deze kom je dan ook veelvuldig tegen bij deze sets. Voor het zitcomfort wordt echter vaak gekozen voor stoelen op hoge poten. Je hebt dan een rugleuning en eventueel armleuningen, waardoor je wat relaxter kunt zitten.

bartafelset buiten
LesliLiving bartafel met barstoelen


Het aantal stoelen of krukken bedraagt meestal zes omdat er vaak een wat groter groepje mensen aan de bar plaatsneemt. Er zijn ook bartafels met vier barstoelen of vier barkrukken, wat natuurlijk in de aanschafprijs en vaak ook in het formaat van de bartafel scheelt.

bartafelset tuin

VidaXL rotan bartafel met krukken

Materialen

Veel barsets voor in de tuin zijn, net zoals de bartafelsets voor binnen, vaak van hout gemaakt. Ook wicker, een populair materiaal voor tuinmeubels, komen we regelmatig tegen bij barsets voor in de tuin en op het terras. Maar ook andere materialen komen regelmatig voor zoals rotan, rattan, aluminium en kunststof. Houtsoorten die voor deze tuinmeubelen gebruikt worden zijn onder andere steigerhout, teakhout en acaciahout.

bartafel terras
Vida XL houten bartafel met  8 rattan barstoelen


Op deze pagina zie je wat willekeurige voorbeelden van barsets voor buiten. Kijk bij het bovenaan genoemde aanbiedingen van alle bartafel sets voor alle mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips tuinmeubelen

Menu :