Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » De leukste nestkastjes (vogelhuisjes)

De leukste nestkastjes (vogelhuisjes)


Het is ongelofelijk hoeveel nestkastjes er zijn. Onze collega's van de Huisdieren Blog hebben uit honderden van deze vogelhuisjes een aantal van de leukste nestkastjes geselecteerd.


Kijk bij de leukste vogelhuisjes voor deze leuke nestkastjes. Naast de geselecteerde nestkastjes kun je er ook nog honderden andere leuke en goede vogelhuisjes vinden voor in je tuin of op je balkon.

Veel keuze uit vogelhuisjes

Er is heel veel keuze uit verschillende nestkastjes. Ten eerste heb je natuurlijk de klassieke houten vogelhuisjes. Maar de vormen van de nestkastjes kunnen tegenwoordig ook heel anders zijn. Een Hollandse molen, een Zaans huisje, maar ook een caravan (zie bovenstaand overzicht met leukste vogelhuisjes) of een luxe villa.

Vrij nieuw zijn de nestkastjes met ene ingebouwde camera. Daarbij kun je precies zien wat er allemaal in het vogelhuisje gebeurd. Helemaal mooi wordt het als dat nestkastje ook nog over WiFi beschikt. Niet omdat de babyvogeltjes dan YouTube kunnen kijken, maar jij kan wel op een app op je smartphone of tablet geheel draadloos de vogeltjes bespioneren.

Kijk in het bovenstaande overzicht met leukste vogelhuisjes voor deze en nog veel meer leuke nestkastjes.

Zie ook: Meer tips dieren in de tuin
Menu :