Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Chaise longue loungesets voor in de tuin

Chaise longue loungesets voor in de tuin


Een loungeset voor in de tuin is een bijzonder comfortabele set tuinmeubels, maar helemaal relaxed wordt het als het een chaise longue loungeset betreft. Hierbij maakt een ligbank of liggedeelte deel uit van de loungeset. Hier kijken we naar verschillende chaise longue loungesets voor in de tuin.


Al deze chaise longue loungesets zijn te vinden in het overzicht met alle chaise longue loungesets. Daar zijn tientallen van deze relax tuinsets te vinden.

Loungeset met losse chaise longue

De onderstaande set van Garden Impressions Isabel is een mooi voorbeeld van een standaard wicker chaise longue loungeset. Deze basis relaxset biedt drie zitplaatsen  en één losse chaise longue. Doordat ze chaise longue (hocker) los is kan er zowel links, rechts als in het midden een ligplek gecreëerd worden, maar je kan de hocker ook ergens anders neerzetten als dat zo uitkomt.Deze set komt met een tafel met geharde glasplaat. Kijk in het bovenstaande overzicht van deze en vergelijkbare loungesets met ligbank.

Loungeset met dubbele chaise longue

Het nadeel van een loungeset zoals boven is dat er maar één echt luie relaxplak is. Vaak wil je samen relaxen. Dan kun je kiezen voor een versie met twee ligbanken. Hieronder staat een oplossing van wederom Garden Impressions waarbij wederom met een hocker een chaise longue (of in dit geval twee chaise longues) wordt gemaakt.
Het voordeel van losse hockers is dat je deze op allerlei manieren met loungesets kunt combineren. In bovenstaand voorbeeld is er gekozen voor een heel compacte tweepersoons loungeset die ook op een balkon past. In het bovenstaande overzicht met alle chaise longue tuinsets vind je nog veel meer combinaties met andere componenten.

Maar ook met één zo'n bepaalde set kun je heel veel combineren. Hieronder staat dezelfde set in een andere opstelling, met nu één extra lange chaise longue voor één persoon.Chaise longue tuinset met vaste bank

In de voorbeelden hierboven wordt telkens een losse hocker gebruikt om een chaise longue te creëren, maar je kunt ook gebruik maken van een vaste bank Dat is minder flexibel qua indeling je kunt immers niet combineren, maar een ligbank uit één stuk ligt wel beter.Garden Impressions maakt ook van dit soort loungesets met een vaste chaise longue. De versie hierboven is niet van wicker maar modern vormgegeven in aluminium. Ook dit soort moderne tuinsets met chaise longue vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle chaise longue loungesets.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle chaise longue loungesets voor alle tuinsets van alle goede merken in vele combinaties.

Foto's: Garden Impressions


Onderwerp:
De chaise longue ken je vast van de comfortabele hoekbanken voor in de huiskamer. Maar de chaise longue kom je ook steeds vaker bij loungesets voor in tuin / terras tegen, Een chaise longue is een comfortabele ligbank, ideaal voor bij een loungeset. Kijk hier boven voor enkele voorbeelden, in het overzicht met alle chaise longue loungesets vind je meer dan 150 van deze comfortabele tuinsets.
Menu :