Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Test: Beste terrasverwarming

Test: Beste terrasverwarming


Lekker buiten op je terras zitten. Ook als het buiten fris is. Wie wil dat nou niet? Een terrasverwarming maakt dat mogelijk. Ook thuis, want terrasverwarming is niet zo duur als de meeste mensen denken. Niet in aanschaf, en niet in het gebruik.


En er is heel veel keuze uit terrasverwarming. Je hebt terrasverwarmers (heaters) in alle soorten en maten. Dit maakt het aanwijzen van de beste terrasverwarming lastig. Wat de beste terrasverwarming is hangt sterk van de omstandigheden af. Daarover later meer.

De beste terrasverwarming uit de test

Maar op TestResults.nl is een overzicht te vinden met de best geteste terrasverwarming in diverse soorten. Kijk daar voor de beste terrasverwarming uit diverse testen uitgevoerd door experts op dat gebied.

Informatie en tips terrasverwarming

Hieronder wat tips en informatie die je van pas kan komen bij het vinden van de voor jou persoonlijke beste terrasverwarming.


Gas of elektriciteit?

De eerste keuze die je maakt is die tussen een terrasverwarming op gas en een elektrische heater. De elektrische terrasverwarming heeft veel voordelen. Stroom is goedkoper in het verbruik dan gas, en je kunt een elektrische terrasverwarming richten terwijl een gasheater rondom verwarmt. Wel maakt gas (uit een gasfles) mobiel gebruik mogelijk. De meeste heaters hebben echter een vaste plek. Door alle voordelen is het aanbod aan elektrische terrasverwarming veel groter dan gasverwarming voor het terras.

Soort terrasverwarming

En dan zijn er ook nog eens heel veel soorten terrasverwarming. Elk met hun voordelen en hun nadelen. Je hebt staande heaters die je naast een stoel plaatst, maar ook heaters die je aan een paal of aan een luifel kunt bevestigen. Je hebt terrasverwarming voor op de aan de muur en veel meer.

En dan heb je ook nog eens te maken met verschillende verwarmingssystemen, ook met hun voordelen en nadelen.

De voor jou beste terrasverwarming

TIP: Op Beste Terrasverwarming Kopen vind je een Terrasverwarming Keuzehulp waarmee je uit het oerwoud van terrasverwarmers makkelijk en snel de voor jou beste terrasverwarming kunt vinden.

Geef onder andere op wat je wilt verwarmen, bijvoorbeeld een open terras / balkon, een omsloten terras / balkon, een overkapt terras, maar ook de vierkante meters die je wilt verwarmen (heel belangrijk!), een temperatuurregeling, de mogelijkheid om de warme te richten en heel veel meer. En natuurlijk je budget. Je krijgt dan een overzicht met alleen de voor jou beste terrasverwarming.

Foto: Eurom
Menu :