Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Beste bladblazer / bladzuiger test

Beste bladblazer / bladzuiger test


Een gecombineerde bladblazer / bladzuiger is een uitstekende remedie tegen het vele blad op je terras, oprit en in de tuin. Snel en moeiteloos blaas je alle bladeren op een hoop en zuigt deze daarna op. Hier tips voor bij de aanschaf van de voor jou beste bladblazer en de beste bladblazers uit de test.Beste bladblazers uit de test

Om met die testen te beginnen. Bladblazers worden regelmatig getest. Vergelijkingssites, de consumentenbond, maar ook tijdschriften en grote webshops en andere deskundigen houden zich daarmee bezig. Bij het overzicht met alle testen van bladblazers vind je de beste bladblazers uit deze tests. Tevens vind je daar veel informatie voor het kiezen voor de voor jou persoonlijk beste bladblazer / bladzuiger.

Tips bladblazer kopen

Hieronder hebben we nog wat handige tips voor je die je van pas kunnen kopen als je de voor jou beste bladblazer wil zoeken, vinden en kopen.

  • Bladblazers heb je op benzine en op stroom. Bladblazers op benzine worden vaak voor grote tuinen gebruikt omdat ze vaak krachtiger zijn en omdat je niet aan een stroomsnoer vast zit.
  • Ook een elektrische bladblazer met accu geeft je veel bewegingsvrijheid, maar een snoerloze elektrische bladblazer is een stuk duurder dan dezelfde blazer met snoer doordat de accu een kostbaar onderdeel is dat de prijs flink opdrijft.
  • Een harkje aan de punt van de bladblazer / bladzuiger is erg handig om vastgeplakt blad los te harken onder het blazen of zuigen.
  • Bij een grote en / of zware bladblazer is het comfortabel als er op de punt van de blazer een wieltje zit zodat je de bladblazer onder het blazen en zuigen kunt rijden.


Kijk bij de bovengenoemde testen voor meer informatie en tips en voor de beste bladblazers / bladzuigers uit de test.

Foto: Wolf Garten
Menu :