Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Moderne design tuinstoelen

Moderne design tuinstoelen


Veel mensen maken van hun woonhuis een echt paleisje, met mooie accessoires en design meubelen. De tuin wil daarbij wel eens achterblijven. Jammer want ook van je terras en tuin kun je echt wat moois maken. Dit keer kijken we naar moderne design tuinstoelen.


Kijk voor foto's van  alle genoemde tuinstoelen op de pagina Inspiratie voor moderne design tuinstoelen van Kees Smit. Je vindt daar ook alle prijzen en andere informatie.

Design tuinstoelen van textiel, rope of wicker

Textiel kan heel goed op je tuinterras mits je kiest voor een outdoor textiel zoals rope. Rope is een sterke nylondraad dat zorgt voor een moderne eigentijdse uitstraling. In de video hieronder zie je een voorbeeld.


Het bekende wicker kom je ook veel tegen bij moderne design tuinstoelen. Wicker is vooral bekend van de loungesets, maar echte designers maken ook bij andersoortige tuinstoelen vaak gebruik van wicker. Wicker is weer- en winterbestendig en heeft bovendien als het goed wordt toegepast een moderne uitstraling. Designers kunnen prachtige creaties maken van wicker.

Witte tuinstoelen

Hou je van strak, wit en fris? Dan zit je goed want deze kleur kom je veel tegen bij moderne design tuinmeubelen. De witte design tuinstoelen kunnen van vele materialen gemaakt zijn. Van kunststof tot riet, van hout tot metaal. Een groot voordeel van wit is dat het zo makkelijk combineert. Een ander dekje in de stoel en deze ziet er meteen heel anders uit. Zo pas je de stijl van je tuin eenvoudig aan zonder meteen nieuwe tuinmeubelen te moeten kopen.


Kunststof design tuinstoelen

Denk je bij kunststof tuinstoelen aan saaie fantasieloze plastic stoelen? Dat gaat echt niet meer op voor de nieuwe generatie kunststof designstoelen, onder andere van Hartman. Zo hebben ze prachtige design loungestoelen van... kunststof.

Kijk op de bovenaan genoemde inspiratie pagina van Kees Smit. Daar vind je ook alle prijzen en alle informatie.

Foto en video's: Kees Smit

Onderwerpen:
Design tuinstoelen, moderne tuinstoelen, moderne design tuinmeubelen, design tuinstoel, kees smit.
Menu :