Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Vijf goede cirkelsproeiers (tuinsproeiers)

Vijf goede cirkelsproeiers (tuinsproeiers)


De cirkelsproeier heeft de zwenksproeier als verdrongen als meest populaire (en beste) tuinsproeier. Het bereik van een cirkelsproeier is groter en meestal kun je het te te besproeien stuk tuin beter instellen dan met een zwenksproeier. Hieronder de top vijf van cirkelsproeiers.


Al deze tuinsproeiers zijn terug te vinden in het overzicht met alle cirkelsproeiers. Kijk daar voor alle informatie en prijzen met betrekking tot deze cirkelsproeiers en andere goede tuinsproeiers.

Gardena Multi 4 Twist

De meest verkochte cirkelsproeier van dit moment is de Gardena Multi 4 Twist. Een eenvoudige en goedkope tuinsproeier die desondanks heel goed zijn werk doet.Met de Gardena Multi 4 Twist kun je niet alleen de tuin in cirkels besproeien (van 10 tot 80 meter), maar ook in een halve cirkel, een kwart cirkel, een rechthoek en een vierkant. Kortom een veelzijdige handige sproeier tegen een superlage prijs (kijk in het bovenstaande overzicht voor de lage actuele prijs).

Gardena Samba

De Gardena Samba is een luxere tuinsproeier. Met de Samba besproei je tuinen tot wel meer dan 300 vierkante meter in één keer.Deze zeer goede cirkelsproeier verdeelt met zijn draaiende en zeer precieze spuitmondjes het water heel gelijkmatig over
de tuin.

Gardena Premium sektorsproeier en cirkelsproeier

Nog professioneler wordt het met deze Gardena Premium tuinsproeier. Je kunt het bereik traploos instellen van 25 graden (een klein stukje) tot 360 graden (helemaal rond).


Je kunt bij deze tuinsproeier zelfs meerdere cirkelsproeiers combineren.

Kinzo sprinkler

Een goedkope cirkelsproeier van Kinzo waarmee je tot wel bijna 150 vierkante meter kunt halen. Verder is deze Kinzo een heel eenvoudige tuinsproeier zonder poespas.


Helikopter tuinsproeier

Deze cirkelsproeier wilden we beslist in deze top vijf hebben Gewoon omdat hij anders is dan andere tuinsproeiers. Deze grappige tuinsproeier, die meteen tuindecoratie is, mag dan geen technisch hoogstandje zijn, hij heeft wel een beregeningsbereik van 80 vierkante meter.


Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor al deze (en andere goede) tuinsproeiers, hun prijs en hun eigenschappen.
Menu :