Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Uittrekbare zijluifel als zonnescherm en windscherm

Uittrekbare zijluifel als zonnescherm en windscherm


Een zonnescherm hoeft zich niet altijd boven je te bevinden. Kijk ook eens naar een uittrekbare zijluifel. Zo'n scherm aan de zijkant kan uitstekend dienst doen als zonnescherm en windscherm.


Schijnt de zon hinderlijk vanaf de zijkant? Of heb je last van de wind? Dan trek je de zijluifel uit en heb je beschutting. Ook kun zo'n uittrekbare zijluifel gebruiken om privacy te creeren.

Deze uittrekbare zijluifels zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Kijk hier voor een overzicht.

De meest verkochte maat voor deze uittrekbare luifels is 3 meter, bij een hoogte van 180 centimeter. Maar je hebt ook langere varianten van bijvoorbeeld wel 6 meter, en lagere varianten die slechts 1,60 meter hoog zijn. Bij de laatste maat zit je beschut, maar kunnen de meeste mensen er wel overheen kijken.Deze uitschuifbare zijschermen worden vooral als windscherm gebruikt. Ze zijn ideaal voor een wat winderig terras, wat je toch niet van de tuin wil afsluiten. Zo'n scherm valt ingerold nauwelijks op, en als je beschutting nodig hebt trek je hem uit. Ook als uittrekbaar windscherm voor een dakterras zijn deze schermen zeer geschikt.

De schermen, producten van VidaXL, zijn gemaakt van sterk scheurbestendig polyester. Deze kwaliteit is belangrijk, want ze zullen immers meestal op de wind staan. Verder zijn ze UV-bestendig.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle mogelijkheden, maten, kleuren en prijzen.

Foto's: VidaXL
Menu :