Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Meer dan 500 tuinsproeiers. Heel veel keuze!

Meer dan 500 tuinsproeiers. Heel veel keuze!


Hou ook in een periode van grote droogte je gazon mooi groen en je tuinplanten levend met een goede tuinsproeier. Hier kijken we naar de beste zwenksproeiers, cirkelsproeier, sprinkler systemen en andere tuinsproeiers.


In het overzicht van alle tuinsproeiers vind je meer dan 500 verschillende sproeiers om de droogte in je tuin mee te lijf te gaan. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen. Hieronder vind je wat verschillende soorten tuinsproeiers.

Zwenksproeier

een klassieker onder de tuinsproeiers is de zwenksproeier. Een zwenksproeier is een eenvoudige tuinsproeier waarmee je een rechthoekig oppervlak kunt besproeien. Op de sproeier kun je daarbij de gewenste reikwijdte aangeven.


Deze reikwijdte stagneert (afhankelijk van de tuinsproeier) bij een kleine 20 meter. Een zwenksproeier kan alleen in rechthoeken bewateren.

Cirkelsproeier

De naam zegt het al, een cirkelsproeier sproeit niet in rechthoeken maar in cirkels. Maar je kunt ook instellen dat er een halve cirkel of een kwart cirkel besproeid. Dit maakt een cirkelsproeier beter geschikt voor het besproeien van kleine oppervlakken dan een zwenksproeier.In het bovenstaand overzicht met alle tuinsproeiers vind je onder andere veel cirkelsproeiers en zwenksproeiers.

Sprinklersysteem tuin

Een sprinklersysteem is een luxe bewateringssysteem voor de tuin, waarbij de buizen voor de watertoevoer ingegraven worden in de tuin. Op de gewenste plekken worden sproeiers aangesloten. Via een timer kun je dan op de gewenste momenten automatisch de tuin laten besproeien.

De beste tuinsproeiers

De tuinsproeiers van Gardena worden beschouwd als de beste tuinsproeiers, iets dan regelmatig bij vergelijkende testen worden vastgesteld. Gardena tuinsproeiers zijn dan ook de meest verkochte tuinsproeiers.

Gardena biedt een grote collectie zwenksproeiers, cirkelsproeiers, onderdelen van sprinklersystemen en andere tuinsproeiers. Maar er zijn meer merken. Ook Hozelock en Kärcher maken goede tuinsproeiers.

Kijk in het overzicht met tuinsproeiers bovenaan met alle mogelijke sproeiers van alle merken.

Foto's: Gardena

Onderwerpen:
Tuinsproeiers, goedkoop tuinsproeier kopen, zwenksproeier, sprinkler tuin, cirkelsproeier, beste tuinsproeiers.
Menu :