Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Goedkope veranda onder de 1000 euro

Goedkope veranda onder de 1000 euro


Een veranda kan een behoorlijke uitgave zijn. Maar toch hoeft een veranda (overkapping) niet altijd duur te zijn. Er zijn ook goedkope veranda's onder de 1000 euro. Hier kijken we wat er onder dat bedrag aan terrasoverkapping mogelijk is.


Onderstaande veranda's zijn in veel maten en varianten te koop. Kijk hier voor alle prijzen en informatie. Hieronder laten we je kort kennismaken met deze voordelige veranda's.


HoutPlaza Basic 

De Basic terrasoverkapping van HoutPlaza is niet zoals de naam doet vermoeden van hout maar van aluminium met heldere of opaal polycarbonaatplaten. In de prijsklasse tot duizend euro is de grootste veranda ruim vier bij drie meter groot, maar kleiner is ook mogelijk.Tegen meerkosten is er heel veel meer mogelijk met je veranda. Je kunt de overkapping  bijvoorbeeld voorzien van zijwanden, een glazen schuifwand, LED-spots en warmtewerende opaal platen.


Houten Douglas overkapping

Liever een houten veranda? Kijk dan eens naar de Douglas overkapping van HoutPlaza. Qua prijs is deze houten overkapping gelijk aan de bovenstaande Basic veranda, maar je hebt onder de 1.000 euro wel meer keuze uit verschillende maten.Standaard is deze houten veranda voorzien van opaal melkkleurige lichtdoorlatende platen, maar je kunt (zonder meerprijs) ook kiezen voor heldere (dus doorzichtige) platen. Als optie zijn diverse goten van PVC of aluminium beschikbaar.

Terrasoverkapping V95

De V95 overkapping is wat luxer en duurder. Wil je onder de 1000 euro blijven, dan is 3 bij 2 meter de grootste maat. Grotere maten zijn echter niet veel duurder, dus het overwegen waard.Standaard zijn deze veranda's voorzien van hoogwaardige 16mm polycarbonaatplaten (helder of opaal). Optioneel zijn er ook Bayer IR warmtewerende opaal polycarbonaatplaten verkrijgbaar. Deze platen zijn voorzien van een extra reflecterende toplaag en beschikken over een warmtewerende stof die een zonnescherm vaak overbodig maakt.

Kijk voor al deze overkappingen, hun mogelijkheden en hun prijzen in het overzicht met veranda's bovenaan.

Onderwerpen:
Goedkope veranda, goedkope overkapping, goedkoop, laagste prijs, hout, tuin, terras.
Menu :