Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » De beste partytenten

De beste partytentenMet een partytent creëer je op een makkelijke manier een schaduwrijk en droog zitje in je tuin. Maar (de naam zegt het al) je kunt een partytent ook gebruiken voor je tuinfeest of BBQ-feestje. Hier kijken we naar vijf geheel verschillende soorten partytenten.


Kijk voor deze, en nog honderden andere partytenten, in het overzicht met alle partytenten. Daarin vind je alle prijzen, beschikbare maten en specificaties.

We kijken hier naar vijf populaire en goede partytenten van verschillende soorten.

De eenvoudige partytent

Onderstaande partytent is van Maxx. Het is een echte basis partytent. Eenvoudig en goedkoop (circa 3 tientje). Zo'n tent is de beste partytent als je een goedkope partytent voor wat schaduw of beschutting tegen regen zoekt. Een goed alternatief voor de parasol.

De sierlijke partytent

De Lorcana partytent oogt heel anders dan het bovenstaande model. Qua functionaliteit verschilt hij niet, of het zou moeten zijn dan de panelen bij de poten ietsje meer beschutting geven. Maar deze partytent staat wel mooi in je tuin. De sierlijke vormgeving maakt deze partytent wel wat lastiger om op te zetten en ook de prijs is een stuk hoger. Kijk in het bovenstaande overzicht voor de laagste actuele prijs en alle informatie.


De luxe partytent

In het overzicht vind je ook deze luxe partytent van Trend24. Deze tent beschikt over een antraciet dak dat goed waterdicht is. De getoonde partytent is 4 bij 3 meter groot en staat op 6 poten.Via gordijnen kan de partytent geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Ramen zitten er echte niet in het doek.

Ook de partytent op de foto helemaal bovenaan dit artikel is van Trend24. Deze tent is 3 bij 3 meter en voorzien van 4 poten.

De gesloten partytent

Zoek je een partytent die je kan afsluiten? Kijk dan vooral eens naar deze antraciet partytent van Maxx. Een mooie goedkope partytent. Voor de versie van 3 bij 4 meter betaal je circa 70 euro.


Dit is de meest verkochte partytent op het moment van schrijven.

De grote partytent

In het bovenstaand overzicht vind je meer dan 800 partytenten in alle maten, dat varieert van partytentjes van 2,40 bij 2,40 meter tot veel grotere partytenten. Je kunt kiezen uit tientallen maten en van jouw gewenste maat een overzicht met alle tenten opvragen.

Bovenstaande partytent van Profitent24 is 5 bij 10 meter groot. Dit is geen tent meer voor een gemiddelde Nederlandse tuin, maar een professioneel te gebruiken feesttent / paviljoentent.


Deze tent is 100% waterdicht en UV-bestendig. Via zijwanden is de partytent geheel afsluitbaar.

Dit zijn nog maar vijf van de honderden beschikbare partytenten te vinden in het bovenstaand overzicht. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen en selecteer via de keuzemogelijkheden de voor jou beste partytent.
Menu :