Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tafelbarbecue op houtskool

Tafelbarbecue op houtskool


Een nadeel bij barbecueën op houtskool is dat de BBQ-kok meestal apart van de rest staat te koken. Er zijn wel tafelbarbecues, maar dat betreft normaal gesproken elektrische barbecues. En lang niet iedere barbecue-fan is liefhebber van een elektrische barbecue. Maar hier hebben we de oplossing: Een tafelbarbecue op houtskool.


Kijk maar eens naar de LotusGrill Tafelbarbecue. Dit is een heel compacte houtskoolbarbecue waarmee je gewoon aan tafel kunt barbecueën. Wel graag buiten, want dit is een echte houtskoolbarbecue, maar voor balkon of terras is deze tafelbarbecue op houtskool prima geschikt.

Houtskoolbarbecue zonder rook

Omdat een tafelbarbecue natuurlijk niet te veel mag roken is de LotusGrill houtskool-tafelbarbecue dusdanig ontworpen dat deze zo min mogelijk rookt of ruikt. Het vet druipt in een schaal en dat voorkomt een rookwalm. Door de constructie kan het vet niet met de houtskool in aanraking komen.


Tip: Op Beste Barbecue Kopen vind je de aanbiedingen van de beste en goedkoopste online winkels voor alle soorten barbecues.

Binnen een paar minuten beginnen met barbecueën op houtskool

Een ander sterk punt: Door de compacte kolenhouder is de tafel-BBQ in samenwerking met aanmaakpasta al in een paar minuten klaar voor gebruik. Een unicum voor een tafelbarbecue. OOk gebruik je bij deze unieke barbecue maar heel weinig houtskool.

Via de ingebouwde ventilator is de temperatuur heel makkelijk te regelen. En veilig is deze tafelbarbecue ondanks de houtskool ook, want de buitenste schaal blijft koel. Dat is natuurlijk erg belangrijk als de barbecue op tafel staat, vooral als er ook kinderen bij zitten.

Zijn er ook nadelen aan deze tafelbarbecue op houtskool? Ja het is jammer dat de LotusGrill tafelbarbecue op houtskool niet over een deksel beschikt.

Tot wel acht personen

De LotusGrill is er in verschillende formaten, voor gezelschappen tot wel acht personen.

Hier vind je alle informatie en de actuele prijzen.

Zie ook: Meer tips BBQ
Menu :