Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Dit zijn robotmaaiers onder de 800 euro

Dit zijn robotmaaiers onder de 800 euro


Bijna alle robotmaaiers kosten ruim boven de 1000 euro, en dat weerhoudt veel mensen van de aanschaf. Kan het niet goedkoper? Ja, er zijn ook robotmaaiers van 700, 600 en zelfs minder dan 500 euro. Hier kijken we naar goedkope robotmaaiers met een prijs van 800 euro of minder.


Kijk in het overzicht met goedkope robotmaaiers voor alle robotmaaiers goedkoper dan 800 euro.

Ook bekende A-merk fabrikanten als Gardena, Wolf -Garten en McCulloch maken goedkope robotgrasmaaiers in deze prijsklasse. En dat zijn goede robotmaaiers.


Wolf-Garten

Goedkope McCulloch robotmaaier

Zo heeft McCulloch (een topmerk in benzinemaaiers en elektrisch tuingereedschap) een goedkope robotmaaier die zelfs voor grote tuinen (tot wel 600 vierkante meter) zeer geschikt is. Dure extra's zoals de bediening met een app en smartphone ontbreken, maar dat is nou ook niet echt de meest belangrijke eis die mensen aan een robotgrasmaaier stellen. Verder doet deze McCulloch alles dat je van een grasmaaier-robot verwacht.


McCulloch

Goedkope robotmaaier van Yard

Yard en Romomow weten met hun goedkoopste robotmaaier zelfs onder de 500 euro te blijven, al is dat dan maar net aan. Deze meest goedkope Robomow is alleen geschikt voor kleine tuinen, maar de goedkoopste Yard Force kan gazons tot 500 vierkante meter aan. Ook deze goedkope robot grasmaaier doet alles wat je van een goede robotmaaier verwacht zoals automatisch opladen via het docking station, automatisch de taak weer hervatten en natuurlijk netjes je gras maaien. Ook beschikt deze goedkoopste robotmaaier over botssensoren. Wel is het oppassen met stoepjes want over een afgrondsensor beschikt deze goedkope robotmaaier niet (maar wie heeft die nodig in zijn gazon?). Wat in Nederland wel jammer is, is het ontbreken van een regensensor. Deze robotmaaier blijft stug doorwerken in het natte gras.


Yard

Kijk in het bovenstaande overzicht naar alle goedkope robotmaaiers. Je kunt de grasmaaiers op alle manieren selecteren en ook de maximale prijs verhogen en verlagen.

Foto helemaal bovenaan: Gardena

Bij de maximale prijs zijn we uitgegaan van de actuele winkelprijzen. De adviesprijs ligt vaak hoger.
Menu :