Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Elektrische verticuteermachines onder de 90 euro

Elektrische verticuteermachines onder de 90 euro


Verticuteren maakt je gazon veel mooier en gezonder, en elektrisch verticuteren is daarbij wel zo makkelijk. Maar als je een elektrische verticuteermachine koopt wil je het natuurlijk wel betaalbaar houden. Daarom kijken wij hier naar goede maar ook goedkope verticuteermachines onder de 90 euro.


Een teveel aan vilt in je gazon zorgt voor mosvorming en lelijke kale en bruine plekken. Een te dikke viltlaag zorgt namelijk voor verstikking en verzuring van het het gazon. Ook kan het gras door een te dikke viltlaag te weinig water, zuurstof en licht opnemen. Je gazon wordt dan ongezond en lelijk.

Dit alles is te voorkomen en te verhelpen door regelmatig te verticuteren. Vilt en ook mos worden dan verwijderd, waardoor het gras weer alle ruimte en benodigdheden krijgt om te groeien. Dit verticuteren kan met de hand, maar elektrisch gaat het veel beter. Er is dan ook een breed scala aan elektrische verticuteermachines te koop. De prijzen lopen uiteen van zon'n 65 euro tot meer dan 150 euro.

Omdat je een verticueermachine maar twee keer per jaar gebruikt wil je er waarschijnlijk niet te veel euro's aan uitgeven. Daarom kijken we hier naar goede maar goedkope verticuteermachines met een prijs lager dan 90 euro. Dat is een heel redelijke prijs voor het gemak van een elektrische verticuteermachine.

Overzicht goedkope verticuteermachines

Kijk in het overzicht van elektrische verticuteermachines onder de 90 euro wat je voor deze lage prijs aan dit elektrische tuingereedschap kunt kopen. Het betreft verticuteermachines van goede merken als Einhell, Powerplus en Black & Decker.

De goedkopere verticuteermachines zijn met name bedoelt voor gazons tot 300 vierkante meter. Dat moet ruim voldoende zijn. Er zijn niet veel gazons die groter zijn.

Let in het bovenstaand overzicht wel even op de maaibreedte (verticuteerbreedte). Hoe meer je in één keer kunt verticuteren, hoe sneller je klaar bent met de klus. Ook de wattage speelt een rol, want hoe krachtiger de motor hoe makkelijker je door het gazon snijdt.

Elektrisch verticuteren hoeft niet duur te zijn. Kijk maar bij de goedkope verticuteermachines in het overzicht hierboven.

Zie ook: Tips verticuteren en verticuteermachines

Foto: Powerplus

Onderwerpen:
Goedkope verticuteermachine, voordelige verticuteermachines, goede goedkope elektrische verticuteermachine.
Menu :