Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Jacuzzi tuin

Jacuzzi tuin


Met de komst van opblaasbare jacuzzi's is een jacuzzi in de tuin een voor iedereen betaalbare luxe geworden. Lekker bubbelen in verwarmde bubbels, in een echt bubbelbad met vele tientallen airjets. Je eigen spa in de tuin, de prijzen beginnen al rond de 500 euro.


Wil je weten wat er allemaal aan betaalbare jacuzzi's voor in de tuin te koop is? Kijk dan in het overzicht van alle jacuzzi's voor in de tuin.

Opblaasbare jacuzzi tuin

De meest voordelige jacuzzi's zijn opblaasbare jacuzzi's. Vooral Intex maakt heel veel van deze voordelige opblaasbare hottubs. Dit zijn de meest bekende opblaasbare spa's, maar ook andere merken maken ze, zoals Lay-Z-Spa, Bestway en Lanaform.

Deze opblaasbare jacuzzi's doen aan de populaire Intex zwembaden denken, en ze zijn ook als zwembad te gebruiken, maar ze zijn wel een stukje duurder. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de verwarming die nodig is voor een jacuzzi. Om lekker te bubbelen in warm water moet dit water een graad of 40 zijn. De hottub moet deze temperatuur makkelijk kunnen halen en vast kunnen houden. Ook moet een jacuzzi natuurlijk bubbelen.

Hierdoor beginnen de prijzen rond de 500 euro. Voor een zespersoons jacuzzi ben je iets meer kwijt.

In het bovenstaande overzicht met alle jacuzzi's voor in de tuin vind je alle geschikte jacuzzi's tegen een lage prijs. Je vindt er tevens de meest actuele prijs van iedere jacuzzi.
Menu :