Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Kliko ombouw / container ombouw

Kliko ombouw / container ombouw


Groene bak, grijze bak, restafval container, papier container,... het begon ooit allemaal met één kliko maar bij veel gemeentes heb je tegenwoordig een hele afvalstraat bij je deur of in je achtertuin staan, Afval scheiden is nuttig, maar het aantal afvalcontainers loopt uit de klauwen. Een container ombouw (kliko ombouw of containerberging) verzacht het leed.

Want een mooi gezicht is die rij containers bij je voordeur of in je achtertuin natuurlijk niet. Gelukkig zijn er heel veel ombouw pakketten te koop die deze lelijke afvalbakken uit het zicht houden. Je kunt beter tegen een berging aankijken dan tegen een stel vieze afvalcontainers. Vooral ook omdat deze container ombouw systemen er vaak best mooi uitzien.

Je hebt veel modellen van deze kliko ombouw systemen en containerbergingen. En het aantal kliko's wat je daar in kwijt kan verschilt ook sterk. Kijk hier voor een overzicht met alle kliko ombouwen en alle container bergingen die er te koop zijn. Met alle prijzen en specificaties.

In dat kliko ombouw overzicht vind je wel meer dan 40 van dit soort containerombouw systemen, Hieronder vind je als voorbeeld wat verschillende soorten van deze manieren om je kliko's weg te werken:

VidaXL containerberging

Een heel eenvoudige kliko berging van kunststof en staal van VidaXL. Waterdicht en weerbestendig. Een simpel systeem met één klep aan de bovenkant (om het afval in te werpen) en twee deuren aan de voorkant (om een kliko uit te rijden).


Dit is de goedkoopste oplossing voor een mooie containerombouw voor je kliko's. De prijs is circa 119 euro voor de afgebeelde versie en circa 78 euro voor de versie voor één kliko. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de laagste actuele prijzen.

Trend24 houten klikobox

Trend 24 maakt houten klikoboxen voor 2, 3 of 4 afvalcontainers. Deze zijn er met of zonder achterwand.  Ideaal als je een wat grotere container ombouw zoekt. Als de kliko container tegen de muur staat is een achterwand niet perse nodig, maar dat veranderd als je deze klikobox op een vrijstaande plek neerzet.


De prijs van zo'n klikobox van hout is hoger dan een kunststof berging, maar het oog wil ook wat. Kijk voor de actuele prijzen van deze houten container ombouwen in het bovenaan genoemde overzicht.

Woodvision houten containerkast

Helemaal mooi vinden wij de containerkasten van Woodvision die je ook op de foto helemaal bovenaan afgebeeld ziet. Deze kliko ombouw is gemaakt van vurenhout en in tegenstelling tot de container ombouw van Trend 24 geheel gesloten, afgezien van een kleine ventilatie aan de onderkant. Ook de achterkant is open. Een springveer zorgt ervoor dat de klep van de kliko ombouw open kan blijven staan.De Woodvision houten containerkast is te koop in versies voor 1 of 2 containers. Dit is uit te breiden met een speciale uitbreidingskast die ermee verbonden kan worden. Al deze kliko kasten vind je in het bovengenoemd overzicht.

Tuinchamp kliko ombouw wilgenhout

Heel apart oogt deze kliko ombouw van geïmpregneerd wilgenhout van Tuinchamp. Deze containerombouw is beschikbaar in versies voor één of twee kliko's en voorzien van hang en sluitwerk.


En zo zijn er in het bovenaan genoemde overzicht nog meer containerombouw oplossingen voor je kliko's te vinden. Kijk daar voor alle prijzen, afmetingen en andere specificaties.


Onderwerp:
Kliko's (afvalcontainers) zijn nou niet bepaald een sieraad voor je tuin. Met een mooie kliko ombouw / container ombouw haal je op een fraaie manier deze afvalcontainers uit het zicht. Hier boven vind je de mooiste van deze kliko ombouwen in diverse vormen zoals een containerberging, klikobox en containerkast.
Menu :