Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » De tuin als keuken en eetkamer

De tuin als keuken en eetkamer


De buitenkeuken is meer dan een trend. Steeds meer mensen kiezen er voor om hun tuin of terras in de zomer als extra keuken in te zetten. En waarom niet? Op een mooie mooie zomeravond wil je niet na je werk binnen in de keuken gaan koken. Het is veel fijner dat buiten te doen, in een buitenkeuken.


Maar voor een mooie buitenkeuken heb je meer nodig dan alleen een kookapparaat. Pak het meteen goed aan en richt het terras in als een plek waar het heerlijk koken, eten en lounchen is. Met goede buitenkeuken apparatuur (een uitgebreide gasbarbecue met meerdere kookpitten en een werkblad) en een dining-set voor buiten. Maar ook met mooie planten en decoraties.
Tip: Op Beste Barbecue Kopen vind je de aanbiedingen van de beste en goedkoopste online winkels voor barbecues en buitenkeukens.

Vooral in combinatie met een overkapping is zo'n keuken en eetkamer buiten ideaal. Dan kun je zelfs bij een regenbui op een warme zomeravond nog buitenshuis koken en eten.

Op de inspiratiepagina moderne kooktuin kun je alles voor buiten koken en buiten eten vinden. Geschikte buitenkeukens, tuinmeubelen, tuinaccessoires en zelfs geschikt servies.

Zie ook: Meer tips BBQ
Foto: FonQ


Menu :