Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Tuinmeubelen trend: Metaal en hout combineren

Tuinmeubelen trend: Metaal en hout combineren


Het combineren van meerdere materialen in tuinmeubelen is een trend die we dit seizoen heel veel zien. Vooral hout in combinatie met staal of aluminium komt heel veel voor bij de nieuwste tuinmeubelen.
Dat kan een houten tuintafel met metalen poten zijn, maar ook een volledig houten tafel in combinatie met aluminium tuinstoelen. Of juist een tuintafel van aluminium met houten stoelen. Het is de combi van hout en metaal die toon zet, niet zozeer de uitvoering.


Maar ook hout in combinatie met materialen als kunststof en textiel komt veel voor. Op deze pagina zie je wat voorbeelden van tuinmeubels die te koop zijn bij Kees Smit Tuinmeubelen, één van de beste winkels voor tuinmeubels. Hier vind je dit soort tuinsets en andere tuinmeubelen tegen een lage prijs.

Door materialen te combineren krijg een meer gevarieerde tuinset en als dit goed is uitgevoerd blijft de set toch één geheel.

Kijk bij de bovengenoemde tuinwinkels voor nog veel meer voorbeelden.Onderwerp:
Op deze pagina zie je voorbeelden van tuitmeubelen waarbij hout en metaal als materialen gecombineerd zijn. Deze combinatie geeft een heel mooi effect.
Menu :