Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuininspiratie video's: Dining sets

Tuininspiratie video's: Dining sets


Kees Smit Tuinmeubelen is één van de beste winkels in Nederland om tuinmeubels te kopen. Met een interessant aanbod aan terrasmeubelen en tuinmeubelen tegen lage prijzen. Dat is bekend. Maar wist je dat Kees Smit ook mooie sfeerimpressie video's aanbiedt met tips voor het inrichten van je tuin of terras? Hier kun je deze inspirerende filmpjes bekijken van dining sets.


Alle genoemde en getoonde tuinmeubels zijn online voordelig te koop in de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen.


In bovenstaande sfeerimpressie zie je een terras met overkapping waarbij een eetruimte is ingericht met Fabrizi diningstoelen. Ook de Fasano loungestoel van Kees Smit Tuinmeubelen heeft hier een plekje gekregen.


Bij het terras hierboven is gekozen voor de Intenso Milano loungestoel bij de eettafel buiten. Dit is een comfortabele terrasstoel die ook heerlijk zit als je van de zon wilt genieten.


Gaat je voorkeur uit naar een ovale tuintafel? Kijk dan eens naar bovenstaande Rough-O diningset voor buiten. Deze is hier gecombineerd met de Milano loungestoel. De bewoners van dit huis hebben in een betrekkelijk kleine ruimte zowel een luxe eetgedeelte als een overkapte loungekamer gecreëerd.


De sfeerimpressie hier boven toont een heel ander soort diningset. De Montano eettafel is een moderne eettafel voor buiten. De eveneens moderne Bellagio Limone tuinstoelen passen daar perfect bij.

Kijk bij de bovengenoemde online winkel voor nog veel meer inspiratie. Je vindt daar ook alle informatie en prijzen van de hierboven genoemde tuinmeubelen.
Menu :