Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Vloeibaar rubber voor vijver en tuinhout

Vloeibaar rubber voor vijver en tuinhout

Gummil (vloeibaar rubber) is een ideaal materiaal om iets vochtdicht en luchtdicht te maken, en om materialen tegen vocht te beschermen. Ideaal in bijvoorbeeld de badkamer, maar ook om een vijver lekkage mee op te lossen of om tuinhout ondergronds tegen vocht te beschermen.


Vloeibaar rubber kan op iedere ondergrond worden aangebracht met een kwast of roller, en na het drogen is het het behandelde materiaal 100% waterdicht en luchtdicht.


Tuinhout beschermen met vloeibaar rubber

Gebruik vloeibaar rubber bijvoorbeeld om houten palen tegen houtrot te beschermen. Breng het Gummil aan op het onderste deel van de paal voor deze de grond ingaat, en de rubberen laag voorkomt iedere houtrot.

Lekkages vijver en dakgoot dichten met vloeibaar rubber

Of gebruik Gummil vloeibaar rubber om lekkages bij de vijver en in dakgoten definitief op te lossen. Ook hout en ornamenten die in het water staan kunnen met vloeibaar rubber tegen de invloeden van het vocht worden beschermd. Het maakt daarbij niet uit van welk materiaal het object is. Vloeibaar rubber kun je overal op aanbrengen.

Meer informatie en prijzen

Het originele vloeibare rubber is van Gummil, en dit is de beste vloeibare rubber die er te koop is. Via de eigen Gummil website is dit vloeibare rubber voordelig te koop. Op deze website vind je naast prijzen ook heel veel informatie over de toepassingen van vloeibaar rubber. Een aanrader!

Zie ook: Meer vijver tips
Menu :