Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinmeubelhoezen. Beschermhoezen voor je tuinmeubels

Tuinmeubelhoezen. Beschermhoezen voor je tuinmeubels

Hou je tuinmeubels mooi in de winter met een goede tuinmeubelhoes. Voor alle tuinmeubels zijn geschikte beschermhoezen te koop. Tuinmeubelhoezen verlengen de levensduur van je tuinmeubelen en ze zorgen ervoor dat je tuintafel, tuinstoelen, loungeset, parasol en andere tuinmeubels mooi blijven.


Want ook al zijn je tuinmeubelen weerbestendig, met een beschermhoes blijven ze schoon en mooi.


Kijk bij de aanbiedingen tuinmeubelbescherming voor alle beschermhoezen voor je tuinmeubels. Maar ook voor kussenboxen voor je tuinkussens, want ook die hebben bescherming nodig. Met een kussenbox kun je de tuinkussens gewoon buiten laten, maar dan wel veilig en droog in een box.

Meer dan 600 goede beschermhoezen tuinmeubels

Maar je tuinset past niet in een box. Daarvoor zijn tuinmeubelhoezen. Bij de aanbiedingen hierboven vind meer dan 600 beschermhoezen en afdekhoezen. Deze heb je voor alle soorten tuinmeubels, voor parasols, tuinbanken, tuintafels, tuinstoelen, barbecues en zelfs complete loungesets.

Sorara


Ook beschermhoezen voor een complete loungeset

Want er zijn ook beschermhoezen te koop waar een complete loungeset onder past. Of een L-vormige beschermhoes voor een hoekbank. Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ze allemaal.

Handoo


Beschermhoes in vele kleuren

Deze tuinmeubelhoezen zijn te koop in diverse kleuren. De meeste zijn in neutraal grijs maar ook andere kleuren komen voor. Zwart of groen, maar ook rood, wit, blauw, goudkleurig en crèmekleurig. En er zijn transparante tuinmeubelhoezen. Kijk bij de aanbiedingen voor de mogelijkheden.

Dena


De beste beschermhoezen

Als materiaal is polyester met afstand het meest gebruikt. Dit materiaal is sterk en geeft een goede bescherming. Goede merken voor tuinmeubelhoezen zijn Garden Impressions, Raffles, AeroCover, Sorara, Nature en EuroTrail, maar dit is maar een greep uit de vele fabrikanten van goede hoezen die in de winter je tuinmeubelen beschermen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer dan 600 goede tuinmeubelhoezen voor alle soorten tuinmeubels.

Foto bovenaan: Aerocover beschermhoezen voor tuinset, parasol en barbecue.
Menu :