Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Getest: De beste elektrische snoeischaar / buxusschaar

Getest: De beste elektrische snoeischaar / buxusschaar


Voor het snoeien van buxussen en andere struiken is een elektrische snoeischaar een handig stuk tuingereedschap. We kijken hier naar een test van elektrische snoeischaren voor het snoeien van een buxus, struik of kleine heg. Dit is de beste elektrische snoeischaar uit de test.

Beste accu buxusschaar

De Wolf Garten BS 80 is door de deskundigen van de Heggenschaarshop uitgeroepen tot beste elektrische heggeschaar / snoeischaar voor dit kleinere werk. De Wolf Garten BS 80 kan takken met een dikte tot 12 millimeter (1,2 centimeter) aan en heeft een meslengte van 17 centimeter. 

Heb je een zwaardere elektrische snoeischaar nodig? Kijk dan bij de testen van heggenscharen op TestResults.nl.


Goede elektrische buxusschaar

Maar voor een buxus, kleinere struik of kleine haag is de Wolf Garten BS 80 een heel goede elektrische snoeischaar. Heel betaalbaar en goed in het werk waarvoor hij gemaakt is, snoeien! Er wordt bovendien een grasmes meegeleverd die je in plaats van het snoeimes op de Wolf Garten BS 80 kan plaatsen. Op die manier veranderd je elektrische snoeimes in een elektrisch grasmes.

Krachtige accu

De Wolf Garten BS 80 wordt geleverd met een 7,2 volt 2,2 Ah Li-Ion accu die genoeg power heeft voor 100 minuten pure snoeitijd. Zorg er wel altijd voor dat de accu opgeladen is als je begint, want het volledig opladen van zo'n krachtige accu vraagt tijd.

Ergonomisch goede elektrische snoeischaar

Ook ergonomisch is de Wolf Garten BS 80 een heel goede elektrische snoeischaar. Je kunt de messenbalk kantelen voor een optimale werkhouding en het apparaat licht plezierig in de hand.

>>> TIP: Kijk op Beste Heggenschaar Kopen voor alle goede snoeischaren en heggenscharen tegen de laagste prijs. Beste Heggenschaar Kopen geeft een overzicht van de goedkoopste winkels, de populairste en beste heggenscharen (de Heggenschaar Top 10) en een Heggenschaar Keuzewijzer met zoekfunctie, reviews, ervaringen, voordelen en nadelen.

Zie ook: Alle heggenscharen tips


Samenvatting:
Wat is de beste accu buxusschaar? Bij de elektrische buxusschaar test is de accu buxus snoeischaar van Wolf-Garten als beste elektrische snoeischaar uit de test gekomen. Een ideale accu snoeimes om de buxus te snoeien die ook bruikbaar is als elektrisch grasmes.
Menu :