Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » De beste onkruidbrander

De beste onkruidbrander


Onkruid, het lijkt een plaag waar je nooit van afkomt. Toch is onkruid, in het gazon maar ook tussen de tegels en stenen, goed te bestrijden met een onkruidbrander. Vooral als je gebruik maakt van een onkruidbrander die het onkruid tot in de wortel doodt. Hier informatie over de beste onkruidbranders, en de onkruidbrander top 10.


Elektrische onkruidbrander of gasbrander?

Weg met bestrijdingsmiddelen, een onkruidbrander is een milieuvriendelijke manier van onkruid bestrijden (al denkt het onkruid daar zelf anders over. Het principe is dat het onkruid tot aan de wortel verhit wordt waardoor het plantje geheel afsterft. Dat is het meest effectief bij een elektrische onkruidbrander. Je tikt het onkruid even aan, en binnen een paar dagen is het onkruid dood.

Bij een gasbrander is een behandeling vaak meermalen nodig voor hetzelfde effect, maar het verwijderen van onkruid met een gasvlam gaat wel snel en je kunt er goed grote oppervlakken, zoals een mosveld, mee behandelen. Ook heb je bij een gasbrander geen stroom nodig.

Wat zijn de beste onkruidbranders?

Kijk voor het aanschaffen van een onkruidbrander op Beste Onkruidbrander Kopen. Niet alleen vind je daar de beste (en goedkoopste) winkels voor een onkruidbrander. Je vindt er ook de top 10 van onkruidbranders. Zowel op gas als op stroom.

De resultaten van testen van onkruidbranders zijn te vinden op TestResults.nl. Daar vind je de beste onkruidbranders uit diverse tests uitgevoerd door deskundige testorganisaties.

Een gasbrander is de goedkoopste onkruidbrander. Deze koop je al voor een paar tientjes. Elektrische onkruidbrander is wat duurder, al koop je deze branders ook al onder de 50 euro. Hiermee kun je het onkruid heel effectief bestrijden, door ze eenvoudigweg één keer een stroomstootje te geven.

Kijk op het bovengenoemde Beste Onkruidbrander Kopen voor alle informatie en de beste onkruidbranders.

Zie ook: Tips onkruid verwijderen


Samenvatting:
Wat is de beste onkruidbrander? Hierboven vind je alle beste onkruidbranders uit de test en geven we informatie en tips voor het kiezen van je beste onkruidbrander. Dat kan een gas-onkruidbrander (onkruidbrander met gasfles) zijn of een elektrische onkruidbrander. 
Menu :