Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Barbecue test: De houtskool BBQ top vijf

Barbecue test: De houtskool BBQ top vijf


Regelmatig worden er barbecues getest. Uit deze tests is een top vijf samengesteld van beste houtskool BBQ's. Op zoek naar een nieuwe BBQ? Kijk dan in deze Barbecue Top Vijf.


Vijf beste barbecues

Kijk voor de vijf beste barbecues in de BBQ Top Vijf op TopVijf.com. Deze top vijf van beste barbecues is samengesteld uit testen die zijn uitgevoerd door diverse organisaties zoals de Consumentenbond, het BBQcenter en enkele buitenlandse vergelijkingssites. Het zijn allemaal barbecues van hoge kwaliteit die hun prijs meer dan waard zijn.

Tip: Op Beste Barbecue Kopen vind je de aanbiedingen van de beste en goedkoopste online winkels voor houtskoolbarbecues en andere soorten barbecues zoals de elektrische BBQ, de gas BBQ en de buitenkeuken.

Vele soorten houtskool BBQ's

In het bovenstaande overzicht met best geteste barbecues kom je Weber barbecues tegen maar ook BBQ's van merken als Tepro, Bodum en Outdoorchef. Het betreft grote barbecues voor in de tuin, maar ook kleinere barbecues die je makkelijk mee kunt nemen naar een park, het bos of het strand. Ook binnen houtskool BBQ's kom je namelijk veel verschillende modellen tegen. Van compacte modellen die je makkelijk meeneemt en houtskookbarbecues voor op het balkon, tot een veel grotere houtskool BBQ die er duidelijk voor gemaakt zijn om ze op een vaste plaats in de tuin of op het terras neer te zetten.

Bij de bovenstaande top vijf betreft het wel in alle gevallen houtskool barbecues. Een houtskool BBQ geeft toch nog altijd het echte barbecue gevoel, en (heel belangrijk!) de rokerige BBQ smaak aan je eten. En op een goede houtskool barbecue kun je heel uitgebreid kokkerellen. Met de goede temperatuurregeling die deze barbecues bieden kun je meer dan vlees grillen.

Kijk in de bovenstaande BBQ Top vijf voor de beste barbecues van dit moment. 

Zie ook: Meer BBQ tips
Menu :