Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Telescoop heggenschaar. Overal snoeien.

Telescoop heggenschaar. Overal snoeien.


Met een telescoop heggenschaar kun je overal snoeien. Je kunt bij hoge heggen, maar ook snoeien laag bij de grond is gewoon mogelijk met een goede telescoop heggenschaar.


Neem bijvoorbeeld de telescoop heggenscharen van Gardena. Dit zijn toppers in hoog en laag snoeien. Dit snoeigereedschap beschikt over een telescopisch verstelbare steel met een licht gewicht. Zodoende kun je ook zonder al te veel kracht te gebruiken hoge plaatsen bereiken. Een bereik van wel 3 meter is haalbaar met een Gardena telescoop heggenschaar.

>>> TIP: Kijk bij Beste Tuingereedschap Kopen voor de winkels waar je telescoop heggenscharen en ander goed tuingereedschap goedkoop online kunt kopen.

Met een telescoop heggenschaar kun je ook zonder ladder hoog snoeien. Wel zo veilig! Door de kantelbare snoeikop van de Gardena telescoop heggenschaar kun je zelfs aan de bovenkant van een hoge heg snoeien terwijl je met beide benen op de grond staat.


Maar ook lage planten, zelfs bodembedekkers, kun je snoeien met deze telescoop heggenscharen. Het is veelzijdig snoeigereedschap.

Helemaal makkelijk wordt het snoeien als je kiest voor een elektrische telescoop heggenschaar met accu. Zonder kracht kun je daarmee overal, hoog en laag, snoeien. Kijk bij het eerder genoemde Beste Tuingereedschap Kopen voor alle informatie.

Foto's: Gardena
Menu :