Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Gardena combisystemen en Wolf-Garten modulaire systemen

Gardena combisystemen en Wolf-Garten modulaire systemen

Bij goed tuingereedschap hoort een goede steel of handsvat. Helaas maakt zo'n goede steel het gereedschap meteen een stuk duurder. Daarom zijn er diverse merken die universele stelen voor hun gereedschap aanbieden.


Bekende merken die dat doen zijn Gardena en Wolf-Garten. Ze gebruiken verschillende benamingen, maar het idee is hetzelfde. Je koopt eenmalig een steel en het meest uiteenlopende tuingereedschap als harken, schoffels, boomzagen, dakgootreinigers, harken, krabbers, borstels, sneeuwschoppen, snoeizagen en veel meer kun je op deze steel aansluiten.

Gardena spreekt over combisystemen en Wolf-Garten noemt het modulaire systemen. Kijk voor voorbeelden van al dit tuingereedschap bij Gardena combisystemen en Wolf-Garten modulaire systemen op Beste Tuingereedschap Kopen. Daar vind je ook de winkels waar je dit modulaire tuingereedschap tegen de laagste prijs kunt kopen.

Wolf-Garten multistar gazonverzorging

Veel modulaire systemen vinden we in de Wolf-Garten multistar serie voor gazonverzorging. Verticuteerkammen, gazonharken, kantenstekers en veel meer tuingereedschap kun je op de stelen van de Wolf-Garten multistar aansluiten.


Gardena combisystem stelen

Gardena heeft een uitgebreide collectie aan combisystem stelen die op heel veel Gardena tuingereedschap passen. Het zijn stelen van hout en aluminium.

Naast de gewone Gardena combisystem stelen die bijzonder plezierig in de hand liggen en waar het fijn werken mee is, zijn er ook telescoopstelen. Deze zijn geschikt voor werkzaamheden tot op vele meters hoogte. Deze stelen zijn bijzonder handig voor het vanaf de grond reinigen van hoge objecten zoals de ramen boven of de dakgoot.

Zo passen bijvoorbeeld op de Gardena ragebol en de gootreiniger, maar ook op een snoeizaag en een fruitplukker die het Gardena combisystem principe ondersteunen.

Kijk op het bovengenoemde Beste Tuingereedschap Kopen voor meer informatie en alle prijzen.
Menu :