Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Voordelige verticuteermachines goed getest

Voordelige verticuteermachines goed getest


Voor het verticuteren en beluchten van de gemiddelde Nederlandse tuin hoef je niet veel geld te betalen. Een goede verticuteer machine is relatief goedkoop online te koop. Zelfs als je kiest voor een goede elektrische verticuteermachine hoef je niet veel meer dan 100 euro te betalen.

En je hebt het dan over goede elektrische verticuteermachines van goede en bekende merken als Wolf Garten, Einhell en Powerplus. Verticuteermachines van deze merken werden goed getest.

Kijk op Testresults.nl bij de Goede goedkope verticuteermachines voor informatie over deze goede elektrische verticuteermachines die opvallend goedkoop online te koop zijn.

Waarom verticuteren?

Met verticuteren verwijder je mos, onkruid en vilt uit het gazon zonder het gras te beschadigen. Ook kun je met een goede verticuteermachine het gazon beluchten. Er worden dan gaatjes in de grond gemaakt die er voor zorgen dat er lucht de grond in kan. Ook worden voedingsstoffen en water beter opgenomen door het gras. Dit alles zorgt voor een vol (met gras), groen en gezond gazon.

Het verticuteren kun je het beste twee keer per jaar doen. In het voorjaar (na de vorstperiode) en in het najaar (voor de vorstperiode). Beluchten kan altijd.

Verticuteren kan met een speciale verticuteerhark, maar het gaat veel beter en sneller met een elektrische verticuteermachine. Heb je een heel grote tuin? Dan kun je ook kiezen voor een verticuteermachine met een benzinemotor.
Menu :