Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Test: Telescopische heggenscharen

Test: Telescopische heggenscharen


Met een draaiende elektrische heggenschaar op een trap of ladder op een onverharde ondergrond in de tuin staan. Er zijn mensen die daar niet zo dol op zijn! Gelukkig is er een oplossing in de vorm van een telescopische heggenschaar. Maar welke telescopische heggenschaar is de beste?


Kijk bij de test van heggenscharen op TestResults.nl om te zien welke heggenscharen er het best uit de meest recente test gekomen zijn.

Met een telescopische heggenschaar kun je ook makkelijk de bovenkant van de haag mooi recht snoeien. Daarvoor beschikt zo'n elektrische heggenschaar over een kantelbare kop. Zo hoef je alleen langs de heg te lopen om deze ook aan de bovenkant te snoeien.


Heggenscharen en multitools

Telescopische heggenscharen heb je in diverse soorten. Je hebt ze als krachtige multitools voor in de tuin die zelfs over een cirkelzaag beschikken waarmee je ook dikke takken kunt zagen, en je hebt veel eenvoudigere telescopische heggenscharen die doen waarvoor een heggenschaar gemaakt is, namelijk het snoeien van een heg.

Heggenschaar met accu en zonder accu

Elektrische heggenscharen heb je met en zonder accu. Omdat een snoer niet plezierig is bij een scherp snijdend tuingereedschap als een heggenschaar geven veel mensen de voorkeur aan een heggenschaar met accu.Hier betaal je echter wel een meerprijs voor (accu's zijn nu eenmaal duur). En zoals bij alle elektrische gereedschap is de versie met een stekker over het algemeen krachtiger dan accu-gereedschap.

De beste heggenscharen tegen de laagste prijs

Kijk bij Beste Heggenscharen Kopen voor de beste winkels waar je goedkoop een goede heggenschaar kunt kopen. Bij Beste Heggenschaar Kopen vind je ook een heggenschaar keuzehulp en de actuele heggenschaar top 10.

Foto: Einhell elektrische telescopische heggenschaar
Menu :