Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Kunstgras voor tuin, balkon of dakterras

Kunstgras voor tuin, balkon of dakterras


Gewoon gras wil niet altijd even goed groeien. In sommige tuinen is het gazon niet mooi te houden, met hoeveel zorg je het gras ook onderhoudt. Kunstgras in je tuin is dan een oplossing. Ook voor een balkon, een veranda of een dakterras is kunstgras ook zeer geschikt. En modern kunstgras is niet meer van echt gras te onderscheiden.

Op iedere ondergrond

Kunstgras kan aangelegd worden op iedere ondergrond, mits deze maar egaal is. Dat laatste is om beschadigingen te voorkomen. Je kunt kunstgras op aarde aanleggen (bijvoorbeeld in de tuin) maar ook op tegels of beton.


Helemaal in eigen vorm te maken

Je koopt kunstgras in rollen. Deze kun je helemaal naar wens knippen of snijden. In rechte banen, maar je kunt ook figuren als ruiten en cirkels uitsnijden waar je dan beplanting in aanbrengt. Zo kun je een heel creatieve tuin ontwerpen.


Kies je kleur

Een ander voordeel van kunstgras is dat je zelf de kleur van je gazon kunt kiezen, En deze kleur houdt het kunstgras ook. Kies voor een lichtgroene tint of voor donkergroen. Maar ook andere kleuren zoals grijs en zelfs rood zijn beschikbaar.

Onderhoudsvrij

En natuurlijk hoef je kunstgras in de tuin, op het balkon of op het dakterras niet te maaien en nooit water te geven. Kunstgras heeft alleen de voordelen van echt gras en niet de nadelen,

Kijk bij Beste Kunstgras Kopen voor de beste winkels om goedkoop kunstgras van goede kwaliteit te kopen en voor de actuele Kunstgras Top 10.


Menu :