Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Getest: Dit zijn de beste barbecues

Getest: Dit zijn de beste barbecues


Barbecues zijn er in vele soorten. Je hebt de elektrische barbecue de houtskoolbarbecue, de gasbarbecue, de rookoven en de skottelbraai. En van ieder type zijn ook weer veel verschillende barbecues te koop. Welke BBQ van al deze soorten is de beste?

Of je nu een skottelbraai, een buitenkeuken, een houtkoolbarbecue of een heel ander soort barbecue zoekt, kijk bij alle barbecue tests op de website TestResults.nl voor uitslagen van tests van al deze verschillende soorten barbecues. Deze tests zijn uitgevoerd door experts van vergelijkingssites, consumentenorganisaties, tijdschriften, speciaalzaken en andere deskundigen op het gebied van barbecues.

Tip: Op Beste Barbecue Kopen vind je de aanbiedingen van de beste en goedkoopste online winkels voor barbecues in alle soorten van een eenvoudige houtskoolbarbecue tot een uitgebreide buitenkeuken.

Wat voor barbecues zijn er getest?

Zoals we al schreven het betreft tests van veel verschillende soorten barbecues. Bijvoorbeeld van:

Houtskoolbarbecues: De meest eenvoudige barbecue. De BBQ-fanaat zweert bij een "echte" barbecue gestookt met houtskool. Om het ambachtelijke barbecueen en de rooksmaak die bij vlees en groente van de barbecue hoort.

Elektrische barbecue: Een betaalbare barbecue die veel gemak biedt. Je kan vrijwel gelijk beginnen met grillen en de temperatuur is regelbaar. Je hebt geen rook maar stoom waardoor je de echte rooksmaak wel mist.

Gasbarbecue / buitenkeuken: Een gasbarbecue is een echte keuken voor buiten. Je hebt meerdere branders / pitten tot je beschikking met elk een eigen temperatuur-regeling. Je kunt dus meerdere gerechten gelijktijdig bereiden. OP een gasbarbecue kun je complete maaltijden bereiden, inclusief aardappelen, groente, vlees en sauzen.

Skottelbraai: Een pan op de barbecue. Hierin kun je veel meer klaarmaken dan met een houtskoolbarbecue of elektrische barbecue. Je kunt bijvoorbeeld roerbakken, een omelet of pizza maken of een pannenkoeken bakken.

Rookoven: Een afgesloten BBQ waarin houtsnippers gerookt worden. Voor een optimale rooksmaak.

Kijk bij het bovengenoemde "alle barbecue tests" voor alle testresultaten.

Zie ook: Meer barbecue tips
Menu :