Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Overzicht: Tuinposters, buitenposters en tuindoeken

Overzicht: Tuinposters, buitenposters en tuindoeken

De nieuwste trend voor buiten zijn tuinposters. Tuinposters, ook wel buitenposters of tuindoeken genoemd, zijn fotodoeken die je buiten kunt ophangen.

Tuinposter, buitenposter, tuindoek

Tuinposters kunnen tegen weer en wind en kunnen dus probleemloos het hele jaar buiten blijven hangen.Wat is een tuindoek?

Net zoals bij canvas-foto's voor in de huiskamer worden de tuindoeken op een dik houten frame gespannen. Tuinposters zijn watervast en zonlichtbestendig. Kromtrekken is uitgesloten omdat er tegendraads verlijmde spielatten worden gebruikt. Als ze vuil worden zijn de tuinposters gewoon met een natte spons te reinigen.

Tuindoek, tuinfoto, schuttingdoek, tuinposter


Eigen foto of standaard tuinposter

Bij de aanbieders kun je voor het tuinposter kiezen uit veel prachtige afbeeldingen, maar natuurlijk is het veel leuker om je persoonlijke foto's te gebruiken. Zo kun je helemaal bepalen welke sfeer je in je tuin wilt oproepen met het tuinposter.


Met een tuinposter kun je een lelijke muur maskeren, maar je kunt er ook de sfeer van je tuin voor een groot deel mee bepalen. Bij de aanbieders hieronder vind je volop voorbeelden van het gebruik van tuinposters.

Goede aanbieders tuinposters

Er zijn diverse gespecialiseerde aanbieders van tuinposters. Kijk bij de beste aanbieders van tuinposters voor al hun mogelijkheden en prijzen.


Foto: TuinPoster.nl (zie ook bij de bovenstaande beste aanbieders van tuinposters).


Samenvatting:
Tuinposter, tuindoek, tuinschilderij, schuttingdoek, buitenposter,.. het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde, een weerbestendig doek met een foto of schilderij voor in de tuin. Je kunt deze tuinposters kant en klaar kopen of van een eigen foto, tekening of schilderij laten maken. Of een gedownloade afbeelding gebruiken.
Menu :