Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Test: Wat is de beste accu-heggenschaar?

Test: Wat is de beste accu-heggenschaar?


De accu-heggenscharen zijn getest. Wat is de beste heggenschaar met een accu? Een accu-heggenschaar is veel plezieriger om mee te werken dan een gewone heggenschaar met een snoer.


Kijk bij de uitslag van de accu-heggenschaar test op TestResults.nl. Deze accu-heggenschaar test is in Duitsland uitgevoerd door de grote vergelijkingssite Vergleich. Alle belangrijke heggenscharen werden getest. Deze heggenscharen zijn bijna allemaal ook in Nederland en Belgiƫ te koop. Dat geldt ook voor de beste accu-heggenschaar uit de test en de accu-heggenschaar die door Vergleich als Beste Koop werd uitgeroepen.

Bosch accu-heggenschaar wint de heggenscharen test

De winnaar van de test is de Bosch AHS 54-20. Een zeer goede draadoze heggenschaar die in Nederland bij de meeste winkels met tuingereedschap te koop is. Dit is een krachtige accu-heggenschaar waarmee je lang en zonder onderbrekingen kunt snoeien. De accu gaat lang mee en levert veel kracht.

Beste koop

Een nadeel van de Bosch AHS 54-20 accu heggenschaar is echter de prijs. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan deze draadloze heggenschaar. Daarom wees Vergleich een andere accu-heggenschaar als Beste Koop aan. Ook dit goedkopere alternatief is te vinden in de bovenaan genoemde uitslag van de accu-heggenschaar test.

Lees bij het bovengenoemde artikel op TestResults.nl veel meer over deze test en de Beste Koop bij de accu-heggenscharen.
Menu :