Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Veel tuinartikelen web only bij Blokker

Veel tuinartikelen web only bij Blokker


Met de Blokker winkels gaat het niet zo heel goed. Daarom gaat Blokker steeds meer zijn webshop inzetten om artikelen te verkopen. Veel van deze (aantrekkelijk geprijsde) artikelen zijn zelfs alleen via internet te kopen. Dit geldt vooral voor de tuinartikelen.


Tuinsets, parasols, tuingereedschap, tuinhuisjes, partytenten, barbecues, de gemiddelde Blokker winkel heeft niet de ruimte om het allemaal aan te kunnen bieden. Bij de Blokker tuinwinkel webshop heeft men dat niet. Hier is alles ruimschoots op voorraad. En het aanbod aan tuinartikelen is in deze webwinkel zelfs veel groter dan bij de Blokkers met de grootste tuinafdelingen. Want heel veel artikelen worden web only aangeboden. Deze zijn dus uitsluitend via internet te koop.

En niet alleen dat. Online biedt Blokker veel tuinartikelen ook in samenwerking met gespecialiseerde partners aan. Alleen in hun webshop.Dat betekent dat het online aanbod vele malen groter is dan het aanbod in de filialen. En ook de aanbiedingen zijn online in de Blokker webshop veel beter!

Zo zijn er veel web only aanbiedingen, al dan niet in samenwerking met de partners.Web only aanbiedingen

En deze web only aanbiedingen zijn vaak heel interessant, want Blokker kan hier veel geld op besparen dus de artikelen veel goedkoper aanbieden. En het gaat om heel goede producten. Bijvoorbeeld Allibert tuinmeubelen, K√§rcher hogedrukreinigers, Wolf Garten en Gardena tuingereedschap, Philips tuinverlichting, noem maar op. En alles wordt gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven de 25 euro), dus kijk vooral eens in de bovengenoemde Blokker webwinkel als je tuinartikelen nodig hebt.
Menu :