Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Lounge dining set. Loungen en gezellig tafelen.

Lounge dining set. Loungen en gezellig tafelen.


Een lounge dining set is een soort eettafel set voor buiten. Een standaard lounge dining set bestaat uit een hoekbank met een hoge buitentafel. Naar behoefte kan de lounge dining set eventueel nog worden aangevuld met losse loungestoelen.


Een belangrijk verschil met een gewone loungeset is de hoogte van de bijbehorende tafel. Bij een gewone loungeset is dat een lage buitentafel, een buiten-versie van de salontafel in de woonkamer. Bij een lounge dining set hoort een hogere tafel. Een tafel waaraan je rechtop kunt zitten om te eten, maar ook om een spelletje te spelen of om gezellig buiten rond de tafel te borrelen. De hoogte van de loungebank en de buitentafel zijn bij een lounge dining set op elkaar afgestemd.

Wil je weten wat er allemaal aan lounge dining sets te koop is? Een goede en mooie lounge dining set koop je goedkoop bij deze aanbevolen winkels.


Informatie lounge dining set

Het sterke punt van een lounge dining set is dat het het beste van twee soorten tuinmeubelen in zich draagt, namelijk het comfort van een loungeset en het gemak en de mogelijkheid van gezellig buiten tafelen van een gewone tuinset. De zithoogte van een loungeset is geoptimaliseerd voor zowel loungen als dineren.

En een lounge dining set heeft de mooie uitstraling van een lounge set. De meeste lounge dining sets zijn van wicker of aluminium. Voor het tafelblad wordt vaak gebruik gemaakt van polywood, een kunststof die er uit ziet als hout maar niet kan rotten of barsten.

Kijk bij bovenstaande winkels voor mooie lounge dining sets. Vooral Tuinmeubelland biedt heel veel keuze.
Menu :