Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Hangstoelen en hangbanken

Hangstoelen en hangbanken


We zien ze steeds vaker bij de tuinwinkels. Mooie hangstoelen en hangbanken. Een nog meer relaxte variant op de schommelstoel en schommelbank. Heb je nog een plekje in je tuin over? Denk dan eens aan een hangstoel of hangbank. Lekker hangen!

Overzicht alle hangstoelen en hangbanken

Kijk voor de mooiste hangstoelen en hangbanken bij aanbiedingen van hangstoelen. Daar vind je ruim 200 hangstoelen en hagbanken, en daar kun je deze relaxte tuinmeubelen tegen de laagste prijzen kopen.

Ei hangstoel

Helemaal hip is de hangstoel in de vorm van een ei. In deze schommelstoel zit je bijzonder comfortabel. Heel wat lekkerder dan je waarschijnlijk op het eerste gezicht zou verwachten.  Zo'n "swing egg" wordt geleverd met een stevige stalen standaard zodat je hem niet ergens aan hoeft op te hangen.Als materiaal wordt vaak een kunststof vlechtdraad gebruikt (bijvoorbeeld wicker). Dit materiaal kan tegen weer en wind en blijf mooi.

Hangbanken 

Naast de hangstoelen zijn er ook hangbanken. Hierin kun je met meerdere personen plaats nemen, iets dat bij zo'n swing egg niet zo makkelijk gaat. Op zo'n hangbank kun je heerlijk met z'n tweeën of drieën schommelen. En als je alleen zit heb je heerlijk de ruimte.


Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor mooie hangbanken en hangstoelen tegen een lage prijs.
Menu :