Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » , » Grasmaaier test: Bosch winnaar, Einhell beste koop

Grasmaaier test: Bosch winnaar, Einhell beste koop


In Duitsland zijn de grasmaaiers getest. Hierbij kwamen de elektrische grasmaaiers als beste uit de bus. Een Bosch grasmaaier kwam als beste uit de test. Een Einhell grasmaaier werd uitgeroepen tot Beste Koop.


Uitslag test beste grasmaaier

Kijk bij de uitslag van de grasmaaier tests op TestResults.nl voor de resultaten.


Elektrische grasmaaiers de beste grasmaaier

Zowel de Bosch als de Einhell grasmaaier zijn een elektrische grasmaaiers. De volledige top van de test werd gevuld met elektrische grasmaaiers en benzinemaaiers. Ook een accu-maaier kan heel interessant zijn, maar deze draadloze elektrische grasmaaiers met accu zijn helaas nog erg duur.

Zo bedraagt het prijsverschil tussen de als best geteste Bosch grasmaaier en zijn variant met accu circa 250 euro. Dat is wel een forse meerprijs. Een grasmaaier heeft nu eenmaal een heel krachtige (dus dure) accu nodig.


Tip: Kijk op Beste Grasmaaier Kopen voor alle aanbiedingen van grasmaaiers bij de goedkoopste online winkels.


Einhell grasmaaier beste koop

Opvallend is het grote prijs verschil tussen de winnende Bosch grasmaaier en de veel goedkopere Einhell die 2,5 keer zo goedkoop is. Toch eindigt de Einhell als derde in de test en als tweede elektrische grasmaaier.Kijk bij bovenstaande resultaten van de grasmaaier test op TestResults.nl voor alle informatie over de test en deze beste grasmaaiers.

Zie ook: Meer grasmaaier tips
Menu :