Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Een doorkijkje via een tuinposter

Een doorkijkje via een tuinposter


Met een tuinposter kun je heel leuke effecten bereiken. Een voorbeeld daarvan zijn de tuinposters die een doorkijkje suggereren. Zo'n "doorkijkje" is een tuinposter die de suggestie wekt alsof je door een raam of gat in de schutting / muur kijkt.

Op deze pagina vind je wat voorbeelden van tuinposters die zo'n  doorkijkje suggereren. Al deze tuinposter zijn te koop via Tuindoek. één van de beste winkels voor een tuinposter. Kijk daar voor de prijs en de afmetingen van ieder tuinposter en andere leuke tuinposters.

Je vindt daar ook vele tientallen voorbeelden van tuinen waarin deze tuinposters zijn verwerkt.Spectaculaire effecten met een tuinposter

Zo'n "doorkijkje" geeft heel veel sfeer. Bijvoorbeeld een Franse of Zuid Europese sfeer maar geeft ook de suggestie van meer ruimte. In een kleine afgesloten tuin voel je je een stuk minder opgesloten als je via een venster of scheur in de muur een mooi Toscaans landschap inkijkt.


Kijk naar de foto's van tuindoeken op deze pagina en kijk op Tuindoek voor alle prijzen en andere informatie over zo'n bijzondere tuinposter.

Onderwerp:
Met een tuinposter kun je heel mooie effecten bereiken. Bijvoorbeeld een "nep" doorkijkje waarbij het net lijkt of er achter je tuin een andere wereld schuil gaat dan de woonwijk waarin je woont. Kijk hier boven voor voorbeelden en voor de beste winkels voor deze tuinposters.
Menu :