Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Chaise longue loungeset, relaxen in de tuin

Chaise longue loungeset, relaxen in de tuin


Een chaise longue is een relaxbank of leunstoel met een verlengd voeteneinde. Tegenwoordig is de chaise longue erg populair als onderdeel van het bankstel in huis, maar ook bij loungesets voor tuin en terras komen we chaise longue ook steeds vaker tegen. Niet vreemd, want met zo'n chaise longue loungeset kun je je buiten optimaal ontspannen.


Wil je weten wat er allemaal aan chaise longue loungesets te koop is, kijk dan eens bij de aanbiedingen van chaise longue loungesets bij Kees Smit Tuinmeubelen. Hieronder vind je wat voorbeelden van chaise longue tuinmeubelen die daar voordelig te koop zijn.


Chaise longue loungeset teak

Bovenstaande Rough-B chaise longue loungeset biedt een verlengde bank voor één persoon. Deze loungeset doet wat dat betreft sterk denken aan veel hoekbanken voor in de huiskamer die over zo'n chaise longue gedeelte beschikken. 

De hier afgebeelde loungeset is van teak maar er zijn ook vergelijkbare chaise longue loungesets te koop van vlechtwerk.

Loungeset tuin met dubbele chaise longue


 
Hierboven staat een foto van een Giardo Orlandi chaise longue loungeset die een relaxplek biedt aan twee personen. Het is heel aangenaam samen relaxen op deze chaise longue voor buiten.

Tweepersoons loungeset chaise longueLiever wat knusser bij elkaar? Bij bovenstaande variant zijn beide relaxplekken aangesloten waardoor ze samen een soort bed vormen waarop het heerlijk samen liggen is.

Buiten loungen voor 6 personenVoor meer dan twee personen is de bovenstaande 6-delige variant een aantrekkelijke optie. Deze Giardo Orlandi chaise longue loungeset biedt twee brede chaise longues en ruimte voor meerdere personen daar tussenin. De bijbehorende lage tafel kan als hocker worden gebruikt. Er is ook een versie beschikbaar met een hocker in plaats van een tafel.

Nog veel meer chaise longue loungesets

De chaise longue loungeset op de foto helemaal bovenaan is de Tres Deep loungeset van Artie Garden. Bij de aanbiedingen van chaise longue loungesets vind je nog veel meer mooie loungesets met één of meer ligmogelijkheden bij verschillende aanbevolen winkels.

Bij bovengenoemde winkels zijn nog veel meer chaise longue loungesets voor tuin en terras te vinden.

Zie ook: Tips en aanbiedingen loungesets


Onderwerp:
Nog relaxter dan een loungeset is een chaise longue loungeset, dat is buiten loungen in de overtreffende trap. Hierboven voorbeelden en aanbiedingen van chaise longue loungesets.
Menu :