Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » All weather tuinkussens. Het hele jaar buiten.

All weather tuinkussens. Het hele jaar buiten.


We zullen je wel niets nieuws vertellen, maar in Nederland wil het nogal eens regenen. Dat betekent in de zomer veel gesleep met tuinkussens, want de tuinmeubelen kunnen wel tegen een buitje maar de tuinkussens niet. Gelukkig zijn er nu ook all weather tuinkussens. Dit zijn tuinkussens die tegen de regen kunnen.

Bestand tegen regen en snel droog

En niet alleen kunnen all weather tuinkussens tegen de regen, als ze nat geregend zijn worden ze ook weer snel droog. Goede all weather tuinkussens zijn de 'Easy does it' all weather kussens van Garden Impressions. Deze zijn onder andere te koop bij Tuinmeubelland.

De 'Easy does it' all weather kussens van Garden Impressions kun je het hele jaar buiten laten liggen. Dat scheelt heel veel gesleep en het scheelt je ook veel opbergruimte in de schuur.

Geen last van regen

Bij een licht buitje loopt 80% van het water direct van de kussens af. Bij zwaardere buien wordt er wel meer regen opgenomen maar door het schuim met open celstructuur waarmee de kussens gevuld zijn drogen deze heel snel. Binnen twee uur na een flinke bui zijn ze al weer te gebruiken.

Geen last van zon

En, de naam all weather zegt het al, deze kussens zijn niet alleen bestand tegen regen maar ook tegen een te veel aan zonlicht. De all weather tuinkussens zijn ook UV-bestendig en zon-bestendig. Dat betekent dat ze niet verkleuren en hun oorspronkelijke kleur behouden.

Eigenschappen Garden Impressions all weather tuinkussens 
  • Waterproof
  • UV-bestendig
  • Zonbestendig
  • Hoog zitcomfort
  • Gemaakt van extra sterk materiaal
  • Voorzien van een ritssluiting
  • Eenvoudig te reinigen 
Tip: Met een goede kussenbox berg je al je tuinkussens droog en schoon op.

Kijk in bovenstaande winkel voor alle prijzen en alle Garden Impressions tuinsets met all weather tuinkussens.
Menu :