Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinhuisje. Hout of kunststof.

Tuinhuisje. Hout of kunststof.

Plaats een tuinhuisje in je tuin en je hebt alle ruimte om je tuingereedschap, tuinmeubelen en andere tuinspullen in op te bergen. Maar met zo'n tuinhuisje kun je veel meer.


Zo zijn er mensen die zo'n tuinhuisje als kantoortje, als atelier of als tuinkamer gebruiken. En een tuinhuisje met veranda kun je gebruiken om ook bij minder weer lekker buiten te zitten.

Houten tuinhuisjes heb je in alle soorten en maten. Kijk bij Intergard voor alle voorbeelden en prijzen. Die prijzen vallen overigens reuze mee. Een tuinhuisje is minder duur dan de meeste mensen denken.

Houten tuinhuisjes

Bij Intergard vind je alle soorten houten tuinhuisjes. Van tuinkasten tot complete blokhutten met meerdere kamers, en alles dat daar tussen zit.

Tuinhuisje, hout

Kunststof tuinhuisjes

Geef je de voorkeur aan een kunststof tuinkast of tuinhuisje? Dat kan ook. Vooral de kunststof huisjes van Keter zijn erg mooi. Deze zien er uit als houten tuinhuisjes, maar bieden het gebruiksgemak van onderhoudsvrije kunststof huisjes. Het nadeel van kunststof is echter dat je er niet in kunt boren. Deze huisjes kun je dus niet naar eigen behoefte aanpassen, verven e.d. Je plaatst ze in je tuin zoals ze zijn.

Aanbiedingen tuinhuisjes

Kijk bij de aanbiedingen van alle tuinhuisjes om te zien wat er allemaal aan tuinhuisjes te koop is (hout en kunststof), wat al deze tuinhuisjes kosten. Vaak minder dan je zou denken!

Tuinhuisje, kunststof

Kijk bij de bovengenoemde links voor alle informatie over tuinhuisjes van hout en kunststof en hun prijzen.
Menu :