Informatie over alles dat met de tuin te maken heeft

Home » » Tuinmeubelhoezen. Bescherm je tuinmeubelen met beschermhoezen.

Tuinmeubelhoezen. Bescherm je tuinmeubelen met beschermhoezen.

De ene set tuinmeubelen kan wat beter tegen weer en wind dan de andere, maar echt als nieuw blijven tuinmeubelen alleen door tuinmeubelhoezen te gebruiken.


Tuinmeubelhoezen zorgen er voor dat je tuinmeubelen er als nieuw uit blijven zien. Regen en vorst kunnen het materiaal niet aantasten.


Kies hier uit meer dan 1.000 tuinmeubelhoezen

Kijk in het overzicht alle tuinmeubelhoezen als je een tuinmeubelhoes zoekt. Je vindt daar aanbiedingen van alle hoezen voor tuinsets, loungesets, tuinbanken, tuinstoelen, parasols, terrasverwarmers, ligbedden en nog veel tuinmeubelen. Je kunt selecteren op onder andere maat, kleur, merk, prijs en materiaal en zo heel makkelijk en snel de voor jou geschikte tuinmeubelhoezen tegen de laagste prijs vinden.

Een tuinmeubelhoes in de juiste maat beschermt het beste

De beste bescherming bieden tuinmeubelhoezen als ze goed aansluiten. Daarvoor kun je tuinmeubelhoezen op maat aanschaffen, maar dat is bijzonder duur.

Verreweg de meeste tuinmeubelen worden beschermt door universele hoezen. De meeste tuinmeubelen hebben namelijk standaardmaten. Je kunt dan kiezen voor een beschermhoes met dezelfde maat, of anders voor een tuinmeubelhoes die daar het dichtst bij in de buurt komt. Maar natuurlijk nooit te klein, want dan past hij niet!

De meeste tuinmeubelhoezen zijn rechthoekig, maar soms ook rond of vierkant. Ze zijn te koop in vele verschillende maten en meestal grijs of groen van kleur. Ze zijn er voor stoelen, tafels, banken en loungesets, maar ook voor tuinkussens, barbecues en parasols.

Dit zijn de standaard maten tuinmeubelhoezen

Voor de tuinmeubels zijn dit de meest gangbare maten:

  • 130x130cm
  • 160x150cm
  • 190x150cm
  • 200x190cm
  • 220x190cm
  • 240x190cm
  • 200cm rond

De beste tuinmeubelhoes is waterdicht en OV-werend

Goede tuinmeubelhoezen zijn gemaakt van waterdicht kunststof dat ook OV-werend is. Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen en specificaties bij het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van alle tuinmeubelhoezen en beschermhoezen voor alle soorten tuinmeubels.
Menu :